2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا تا حالا انجام ندادم.ببخشید درست متوجه نشدم یعنی این کار رو بکنی بچت پسر میشه؟!

زیاد نمیشه روش حساب کرد برای من نشد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من زدمدرد ک نداشت خیلی هم تزریق کردمولی دخمل شد😐😂😂😂😂

واقعا ناراحت کنندس انقدر دوست دارید بچه پسر بشه.

مگه دختر چشه؟ 

من که دوست دارم بچم دختر بشه.

خیلیم خداروشکر کن دختر دار قراره بشی

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

خانمی اگه جنسیت برات مهمه برو آی وی اف یا آی یو آی

به این کارها اکتفا نکن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

واقعا ناراحت کنندس انقدر دوست دارید بچه پسر بشه.مگه دختر چشه؟ من که دوست دارم بچم دختر بشه.خیلیم خدا ...

من اطرافیانم چه طرف خودم چه طرف همسری پسری هستن

خودم ک داداش نداشتم دوس داشتم خدا پسر بده کمبود برادر و پشتیبان و کمتر حس کنم ولی صلاحش این بود

عه خداحفظش کنه😂😂 والا پیشنهاد خود دکتر بودعوارض نداشت که واست؟؟

نه اصلا

هیچ دردی نداشت

آب جوشیده گزاشتم سرد بشه بعد یه قاشق جوش شیرین ریختم و با سرنگ تزریق کردم