2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید

51 بازدید | 4 پست

خانما من بچه دارم کوچیکه و کلا ادم بی حوصله ایم ینی الان ی ساله بچم ب دنیا اومد تو این ی سال هیچکیو دعوت نکردم خونم انقد حوصله ندارم قبلا میکردم ولی الان نه الان فقط دوس دارم بخوابم و تنها باشم یا کتاب بخونم و به خودم و بچم برسم

در این حد بی حوصلم که گاهی من و شوهرم تو قابلمه غذا میخوریم الان خانواده ام با اینکه نزدیکن نزدیک ی ساله نیومدن مهمونی خونم فقط من میرم ولی مادر شوهرم همش میاد و من مجبورم پذیرایی کنم و اصلا حوصله ندارم تروخدا کمکم کنیددد 

میدونم شاید ادم بدی باشم اونم پسرشه میخاد ببینتش و نوه اشو میخاد ببینه ولی من راضیم ببره پیش خودش جفتشونو ولی نیاد خونم اصن حوصله ندارم دلم میخاد برم کما انقد خستم و بی حوصله ام😭

عزیزمم 

کلی عوض شده حال و هوای زندگیت با بچه قطعا 

خیلی خستگی داره توی وجودت بخاطر مراقبت از یه بچه کوچولو 

ولی به روحیه خودت سعی کن برسی 

یه ازمایش چکاپ بده کمخونی و کمبود ویتامین دی همینقد آدم و کسل و بی حوصله میکنه 

و خودتو درک کن که مهمونی دادن با بچه کوچیک خیلی سخته 

عزیزمم کلی عوض شده حال و هوای زندگیت با بچه قطعا خیلی خستگی داره توی وجودت بخاطر مراقبت از یه بچه کو ...

مکمل داده بهم دکتر ولی کلا مهمون داری از توانم خارجه چیکار کنم ب نظرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل داده بهم دکتر ولی کلا مهمون داری از توانم خارجه چیکار کنم ب نظرت

ببین برداشت من از حرفات این بود که از جمع بیزار نیستی و این خیلی نشونه خوبیه 

سعی کن مهمونی دادن رو‌به خودت سخت نگیری با آدمایی که دوست داری در ارتباط باش بیشتر 

از قبل لیست تهیه کن واسه انجام کارات 

چون تیک زدن هدفای کوچیک میتونه به مغزت دوپامین بده 

وسایل پذیرایی رو آماده کن از قبل که تایم مهمونی بیشتر واسه دور هم بودنتون صرف بشه نه فقط پذیرایی 

و از کمک گرفتن هم خجالت نکش 

از همسرت یا خانواده و دوستات سعی کن رفت و آمد داشته باشی باهاشون که بتونی کمک هم بگیری گاهی 

ولی در کل خودت رو اولویت بذار و بابت همچین چیزایی سرزنش نکن خودتو 

تو اولین باره که مادر شدی و قبول کردن این شرایط و هماهنگ شدن باهاش زمانبره