2821
2789
عنوان

عفونت گرفتم کمک کنید

66 بازدید | 4 پست

بچه ها من سه ساله عفونت واژن دارمرفتم پیش دکتر اما اصلا داروهایی که بهم دادن به درد نمیخوره انقدر ترشح دارم که یه مدته مجبورم شرت بپوشم که شلوارم به گند کشیده نشه

چیکار کنم برای همیشه از دست این عفونت و ترشح خلاص بشم

سلام عزیزم می تونم راهنماییت کنم من خودم چندین سال درگیر عفونت بودم تا بلاخره درمان شدم. تو مشهد شخصی ب اسم بی بی سلیمانی بهم ژل رحم داد ک با مصرفش عفونت چندین ساله ام درمان شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب غیر از ژل رحم بی بی من یک درمانی بهت بگم. اگر متاهلی قرص فیتوواژکس بگیر واژینال مصرف کن کثیف کاری های پماد و نداره ولی پد باید بزاری چون آب از بدنت خارج میشه. اگر عفونتت خیلی شدید هفته ای دوبار عنبرنسارا خودتو دود بده بزار رو شعله تا روشن شه بعد بنداز تو شیشه بزرگ میون دو پات بگیر. تو دو هفته چهار بار انجام بده. بعد هفته ای 10 روزی یک بار انجام بده. اینو مجردم باشی می تونی انجام بدی. قرص فلوکونازول 150 هم بگیر هر سه روز یا هر 72 ساعتی 1 دونه بخور کلا بشه سه تا   بعد هفته ای یکی بخور تا 6 ماه. لباس های زیرتم با سرکه بشور قبل هر دفعه استفاده اتو کن بعد بپوش. سرویس بهداشتی رم سعی کن هفته ای دوبار ضد عفونی کنی

من چندین سال درگیر عفونت بودم با ژل رحم بی بی خوب شدم. بعد ها هم دو سه بار عفونت قارچی گرفتم با همین روش درمان. یک هفته ای دو هفته ای درمان میشدم. راستی داخل خونه لباس زیر نپوشی. شلواراتم تنگ نباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز