2777
2789
عنوان

♥اگه حس ششمی یا فالتون درست در بیاد جایزه میدم✨♥

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 139 پست
مرسی عزیزم بگردم میگم

فدامدا

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث مرگه...ولی مجبورم چون بعدش تقریبا زود سرپام کسی رو ندارم باید خودم فورا پاشم به بچه برسم

بخیه نمیخوری ...البته اره سزارین تا ده روز اذیت میشی من خوب بودم مامانم پیشم بود نزدیک همیم بعد ده روز دیگ کامل خوب بودم.  ولی یکم جاشون بخیه هام حالت خشک بود اون لحظه فقط درد داشتم یه کوچولو ولی مادر شوهرم دست از سرم برنمیداشت شام ناهار اینجا بود نمیگفت این عمل کرده تازه بعد اینکه مامانم رفته بود من باید برا اون اشپزیم میکردم 

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

بخیه نمیخوری ...البته اره سزارین تا ده روز اذیت میشی من خوب بودم مامانم پیشم بود نزدیک همیم بعد ده ر ...

تازه میگفت عرضع نداشتی طبیعی بیاری

گلم خداییش حست قویه،کسی که یه سال هست از حسشمطمئنم،شمارمم غیر مستقیم گرفت،الانم مجازی چکم میکنهبیشتر ...

اونی که تو زندگیشه رو دوس داره ولی رو مخشه جدامیشن ولی طول میکشه