2777
2789
عنوان

همسرم بهم گفت زن سابقم بعد طلاق ماشین سنگین گرفته تو بی عرضه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیرافتادی بدجورفقط مواظب باش حامله نشی ازاین افعی تا مادرش بمیره ارث بهش برسه مهرتوبرداری دربری

مادرش به این زودی نمیمیره عزیزم 

اینم ادم نمیشه 

گاهی خوبیم 

بدتر همه دختر لجباز و بی ادبش رو نمیتونم تحمل کنم و پدر بی مسئولیتی که حوصله تربیت بچشو نداره 

ل⁩

گیرافتادی بدجورفقط مواظب باش حامله نشی ازاین افعی تا مادرش بمیره ارث بهش برسه مهرتوبرداری دربری

مامانم همیشه بهم میگه بچه اش گناه داره و این صحبتا 

ولی واقعا وقتی یادم میاد بخاطرش چه خفتایی بهم دادن 

چقدر اذیتم کردن 

غیر اینا اصلا خود بچه قدردان محبت نیست بشدت لجبازی میکنه و اذیتم میکنه مهرش به دلم نمیشینه ....

ل⁩

مادرش به این زودی نمیمیره عزیزم اینم ادم نمیشه گاهی خوبیم بدتر همه دختر لجباز و بی ادبش رو نمیتونم ت ...

بچه همینه دیگه مطمئن باش بچه خودتم بود باهاش مشکل داشتی دخترکه هووی مادره کلا.اون برات مهم نباشه تربیتش کنی خوب میشه کم کم.فعلا قکری به حال اون  شوهرت کن که اینقدربدجنس وسواستفاده گره

بچه همینه دیگه مطمئن باش بچه خودتم بود باهاش مشکل داشتی دخترکه هووی مادره کلا.اون برات مهم نباشه ترب ...

درست میگی ....

بنظر منم همینه ، 

دلم نسبت به شوهرم خیلی سرد شده 

ل⁩

استارتر عزیز 

همه ی تاپیکاتو از اول خوندم چقدر تو مظلومی دختر اون از شوهر بی لیاقت اولت اینم از شوهر بی لیاقت تر دومت 

خدا به دلت صبر و آرامش بده 

درستو خوب بخون و پیشرفت کن و مستقل شو 

خوشا راهی که پایانش تو باشی