2777
2789
عنوان

همسرم بهم گفت زن سابقم بعد طلاق ماشین سنگین گرفته تو بی عرضه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 36 پست
خانوادم اجبارم کردن

عجب

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کی از دستت راحت میشم گم بشی بری 

بی عرضه ای 

فقط منو برا پولم میشناسی ( حالا فک میکنین  چقدر بهم پول میده ؟ در حد یه آرایشگاه نهایت لباسی چیزی خودش برام بخره ماهی خیلی بشه ۲۰۰ ) 

از کجا به کجا رسیدم اون چی بود توچی هستی اون الان بعذ طلاق یه ماشین سنگین خریده تو بی عرضه هیچی نیستی 

ل⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نجابت زیادخاک برسریه

جوابشو ندادی دم درآورده

قهرکن برو شرط برگشتنتوبذار دخترش رو دیگه تونگه نداری

قرلرشدنگه داری برین پیش مشاورخرفهمش کنه توکلفتشون نیستی

اسم زن سابقشو آورد مهرتوبزاراجرا

این فرمونی که پیش میری شدی کلفت بی جیره مواحب توسری خور

چه میدونم من که خسته شدم واقعا انقد دلم ازش انقد شکسته و خاطره بد دارم که دلم نمیخواد نزدیک دخترش بش ...

اگه تا این حد واسش بی اهمیتی چرا موندی ؟تاپیکای قبلتو خوندم شوهرت فقط یکی رو میخواد که نیازاشو تامیین کنه تو حتی ذره ای براش مهم نیستی واقعا با موندن باهاش فقط شخصیت خودت رو خورد میکنی

اگه تا این حد واسش بی اهمیتی چرا موندی ؟تاپیکای قبلتو خوندم شوهرت فقط یکی رو میخواد که نیازاشو تامیی ...

خواهر من 

چجوری برم 

واقعا خودمم خسته ام 

الان برم بیرون نه کار دارم نه خونه 

ل⁩

مگه نگفتی خونه ماشین ازخودت داریهمین بوده که زن قبلیش باوجودبچه رفته پشت سرشم نگاه نکردهمهریه ات چقد ...

ماشینمو به بهونه عوض کردن بالا کشید و دیگه به نامم نزد ...

خونه هم مامانم در اختیارم گذاشته بود 

ل⁩

ماشینمو به بهونه عوض کردن بالا کشید و دیگه به نامم نزد ...خونه هم مامانم در اختیارم گذاشته بود

این فرمون پیش بری کلیه اتم میفروشه به خودت بیا وجلوش وایستا این مرد ارزش هیچ تلاشی برای ساختن ندارد