2777
2789

من خددم تا همین یه ساعت پیش ازش متنفررررر بودم.

شام ایرانی رو امروز دیدم البته که دیر دیدم ولی خب😂😂

اون قسمت که تو خونه بهاره رهنما بودن چقدرررر فلور نظری ادم دورویه واقعا اونجا بهش امتیاز کامل داد بعد امتیازشو نصف کرد

اون زنه امهرجلالی هم هنینطور واقعا براشون متاسفم.

واقعا بهاره زنه خوبیه اونجا که کارگرشون و اورد و گذاشت کنارشون بنشینه و از درد و دلای زندگیش بگه ازش واقعا خوشم اومد.

خدایی از همه تو این برنامه بیشتر خرج کرد اونهمه زعفرون و کامل کامل ریخته بود رو گداخته اصفهانش😂😂 فک کنم دوکیلو زعفرون ریخته بود تو غذاش😂 

درکل من به این نتیجه رسیدم :

هرچقذر تو زندگیت عالی تر باشه و پولدارتر باشی و درحال رشد باشی مردم چشم دیدنتو ندارن همین خود من که جز مردمم تا دیروز به نظرم زن عقده ای بود اما الان میگم اون عقده ای نبود من خیلی بدبین بودم.

می خواستم تو این تاپیک یگم ما خودمونم جز مردمیم اگر میگیم مردم بدن مردم زندگی مارو قضاوت میکننو..... حداقل خودمون اینکارو نکنیم 

کار امیرجلالی خیلی زشت بود برداشت گفت همه چی عالی بوده اما بعد از چندروز گفت غذاش افتضاح بوده حرف من اینه آقاجان دورو نباشیم همین اگر

خوشت نمیومد همون شب اول هم غذارو خورده بودی میشد بگی.

بعد اینکه به نظرم رهنما واقعا زندگی عالی ای داشت بدبختو چش زدن طلاق گرفت😂

همین و تمام. 

من همیشه دوسش داشتم

بنظرم خیلی خانوم محترم و باسوادیه

خیلیم مردمیه اگه از نزدیک باهاش صحبت کنی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که برا چند سال پیش بود 

اتفاقا دل اون خانم رو بد شکست 

چه حرکت زشتی بود 

مهمون میخنده میگه شما به من خندیدی و فلان ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نظری درموردش ندارم کلااا از یک چیزش خوشم میاد اونم اینه معلومه از درون ناراحت شده ولی خودش و خیلی خوب خونسرد نشون میده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مگه به پذیراییه ؟ادم بی ادب و بی شخصیتیه کلا

اونا قرار بود به پذیراییش امتیاز بدن. ولی خود امیرجلالی هم خیلی بی شخصته عزیزم چونکه دیدی رفته بود خونه فلور دوساعت داشت از بهاره غیبت میکرد خیلی زشته جلو دوربین واقعا امیرجلالی عقده ای به تمام معناس اما اخلاقیاتش که خوبه بهاره چرا؟

همین بهاره وقتی رفت خ‌ونه فلورنه تنهاکلی ایرادگرفت بلکه مستقیماعنوان کردظرفاش همه لک آب دارن

ولی کلانظرخاصی راجبه بازیگراندارم که جبهه بگیرم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من از بازیش خوشم میاد و خنده هاش

حالا همین امیرجلالی و فلور نظری میگفتن بهاره رهنما دورو هست ولی به نظر من ذات دو تاشون خرابه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

من هم ازش خوشم میاد

بازی هاش رو هم دوست دارم

هم هنرمنده ، هم زیبا هم با سواد

یه سری خزبازی بعد ازدواج دومش دراورد که باعث شد منفور شه .

اون برنامه رو هم من دیدم فقط بهاره و شهرزاد باشخصیت بودن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ