2777
2789
وقتی عصبی هستش زیاد دهن به دهن نشی تا کار به اینجا بکشه گلم

۱۲سال خفه خون گرفتم

میدونی چی بهم گفت اتیشم زد!!

گفت هایمنت حلقوی بوده شاید خیلی باهات رابطه داشتنو من اومدم گرفتمت زیر خواب همه بودی و....بعد خواهرش گفت مگه نگفتم اینو نگیر

حالا به جان پسرم من تو ۲سال دوستی بهم خیانت کرد من ۳ماه رفتمو به هیچ عنوان نمیخواستم اشتی کنم همشون رفتن دعا گرفتن پا پیش گذاشتن بعد اینجور بهم گفت

حالو روز خوبی ندارم حرفایی شنیدم که حقم نبود ولی خیلی حرفام من به مادرش زدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانم بهم ریخته تو این ۱۲سال خیلی دلم پربود از مادرش و خواهرشو خودش ولی زندگی میکردم زندگیمو دوست دا ...

خوب عزیزم مادرشوهر بدجنست شوهرتو پر میکنه ولی خوب میدونی شاید تو سایت بچه ها بگن طلاق ولی خودت میدونی چقدر واسه زندگیت تلاش کردی و زحمت کشیدی طلاق به این راحتی نیست اگه با پادرمیانی ریش سفید ها اومدن دنبالت یکم دهنشو ببند ولی برگرد خونه و زندگیت البته بازم نظر خودت شرطه

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب عزیزم مادرشوهر بدجنست شوهرتو پر میکنه ولی خوب میدونی شاید تو سایت بچه ها بگن طلاق ولی خودت میدون ...

من الان تو خونمم اون قضیه ماله ۸سال پیشه

شوهرم رفت با مادرش گفت شب زنگ میزنیم بابات بیاد ببرتت

منم زنگ زدم بابام گفتم حق نداری بیای خواستن خودشون میان

پیشت حرف بزنن

اخه ۱ساعت فاصلست از خونم تا خونه مامانم

۱۲سال خفه خون گرفتممیدونی چی بهم گفت اتیشم زد!!گفت هایمنت حلقوی بوده شاید خیلی باهات رابطه داشتنو من ...

بیخود کردن اگه شک داشتن باید روز اول میگفتن بعد ۱۲ حرف بیحساب و کتاب خریدار نداره میبینن عیبی نداری از بس خانومی حرف بیحساب میزنن ببخشید ها با این حرفها هیچ گوهی نمیتونن بخورن

سلامتی و خوشبختی دخترم
واییی با لگد قرمز شده؟ چه جوری زده لامصب فدات شم اون ضربه رو چجوری تحمل کردی

داشت گردنمو میشکست ولی یجوری میگرفت که من کبود نشم 

بهش یاد داده بودن چیکارکنه یا اصلا خودش بلدبوده

اونا بیان پادرمیونی انقد ادمو خار میکنن و کوچیکت میکنن که خودت ناراحت میشی

ولی من ایندفعه جدی هستم چون تا الان من زندگیرو نگهداشتم وگرنه مثل خواهرش ۳بار طلاق میگرفتم ولی از این به بعد خسته شدم کشش ندارم و واقعا مادرش خیلی بیشعوره میدونه من از دعا بدم میاد هردفعه برا زندگیم به هوای بچم که شیطنت داره میره دعا میگیره هردفعه ام دعا میاد تو زندگیمون بخث و دعوا نیشه ایندفعه بهش پیام دادم حلالت نمیکنم که ۸سال منو زجر دادی با کارات و حرفات و حرفای دیگه

شوهرم بهش برخورد که چرا جواب مادرشو دادم پشت مادرش دراومد منم گفتم برم پیش مادرت برو مامانت تیازاتو برطرف کنه و خیلی حرفا زدم بهش دهنمو بازکردم تو این ۱۲سال همرو ریختم بیرون

من الان تو خونمم اون قضیه ماله ۸سال پیشهشوهرم رفت با مادرش گفت شب زنگ میزنیم بابات بیاد ببرتتمنم زنگ ...

آفرین اصلا خونه رو ترک نکن بگو قانون بگه میرم زیاد هم اصلا حرف نزن که شوهرت دست روت بلند کنه اصلا جوابشو نده

سلامتی و خوشبختی دخترم
بیخود کردن اگه شک داشتن باید روز اول میگفتن بعد ۱۲ حرف بیحساب و کتاب خریدار نداره میبینن عیبی نداری ...

بهش گفتم گفتم اگه چیزی بود تو اصلا برنمیگشتی و منو با دعا برنمیگردونید و باهام ازدواج نمیکردی

نمیدونه چیکارکنه که ابرومو ببره

آفرین اصلا خونه رو ترک نکن بگو قانون بگه میرم زیاد هم اصلا حرف نزن که شوهرت دست روت بلند کنه اصلا جو ...

نه نمیرم داشت بیرونم میکرد گفتم تو باید بری مادرش بزور بردش که خوب پرش کنه

دوسندارم دیگه راش بدم خونه

داشت گردنمو میشکست ولی یجوری میگرفت که من کبود نشم بهش یاد داده بودن چیکارکنه یا اصلا خودش بلدبودهاو ...

خیر نبینن. دلم کباب شد برات عزیزم چقدر بیشعورا حیف خانمی مثل تو اتفاده دست اون افریته ها عکس گردنت رو بزار ببینم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
خیر نبینن. دلم کباب شد برات عزیزم چقدر بیشعورا حیف خانمی مثل تو اتفاده دست اون افریته ها عکس گردنت ر ...

گردنمو از سرم گرفت اصلا چیزی نشد

میگم کار بلد بوده که من سمت پزشک قانونی نرم