یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام . من فوق لیسانس ارتباطات دارم. شاید بتونم کمکی بهت کنم. رشته به شدت جذاب و دوست داشتنی هست. درسهای تئوری معمولا شامل تاریخ ارتباطات و روزنامه نگاری. مبانی خبرنویسی. اقتصاد روزنامه و جامعه شنتاسی و علوم سیاسی است.درسهای عملی شامل گزارش نویسی، صفحه بندی، گرافیک و عکاسی خبری هست. از نظر من، با توجه به اینگه من عاشق این رشته بودم و هستم رشته سختی نیست و خیلی به افزایش دانش جامعه شناسی من کمک کرد.تو دوره ای که من مدرک گرفتم اساتید بسیار خوبی بهم تدریس کردن ولی الان رو نمیدونم. معمولا هم به خاطر واحد های کارورزی و پیدا کردن دوست و هم دانشگاهی های شاغل بالاخره میشه به بازار کار کانال زد و مشغول شد. حقوقش مثل کارمندای شرکت های دیگه است .اصلا بالا نیست. مگر در صورت اعزام به ماموریت و ... که یه کم افزایش رتبه حقوق خواهد داشت. اما نکته ای که برای شخص من خیلی آزاردهنده شد پس از این همه درس خوندن با بالاترین نمره ها و سابقه کاری فعال و علاقه و استعداد بسیار خوب در نویسندگی، این بود که اگر روزی قصد مهاجرت داشته باشی این رشته خیلی به کار نمیاد چون تخصص شما به زبان فارسی هست مگر مگر و با ز هم تاکید می کنم مگر اینکه زبانت رو تقویت کنی، به سوشال مدیا و زبان های برنامه نویسی تسلط داشته باشی و اصطلاحا آدم مولتی تسکینگ در حد بین المللی باشی. بدون دانش زبان مثل همه رشته های دیگه، در جهان اصلا به حساب نمیای.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
[QUOTE=368169238]سلام . من فوق لیسانس ارتباطات دارم. شاید بتونم کمکی بهت کنم. رشته به شدت جذاب و دوست داشتنی هست. درس ...[/QUOسلام اگه به زبان انگلیسی وارد این رشته بشی اون وقت به نظرت فرصت شغلی و اینکه تو سایت های بین االمللی راحت میشه وارد کارش شد؟