2777
2789

احساس بکنید با شما مثل بقیه راحت و صمیمی نیستن... نمیدونم مشکلم چیه واقعا. تو جمع دوستام چه الان چه قبلا انگار غریبم و همیشه دو نفر تو جمع باهم صمیمی ترن و بقیه رو معذب میکنن 

بهشونم میگم قبول نمیکنن و میگن تو اینجوری فکر میکنی 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اکثر جمعایی که من توشم😂😂😂

نمیدونم چه ایرادی دارم 

واقعا این موضوع اذیتم میکنه حس میکنم بود و نبودم فرقی نمیکنه

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

نمیدونم چه ایرادی دارم واقعا این موضوع اذیتم میکنه حس میکنم بود و نبودم فرقی نمیکنه

دقیقا منم خیلی این حس رو داشتم  و دارم 😔😔 مشکل از تو نیست از خودشونه 

من تو جمع خاله ها دخترخاله ها راحتم اینطور نیستم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نمیدونم چیکار کنم از دستشون خیلی ناراحتم ولی قبول نمیکنن کارشونو و منم غرورم قبول نمیکنه بهشون بگم و مجبورشون کنم که دوستم داشته باشن

بلهو گذاشتمشون كنار

دوستای جدیدمم اینجوین 

باید رو خودت کار کنی بقیه بی تقصیرنمن قبلا که کمبود اعتماد بنفس داشتم اینطوری بودمبعدها که تغییر کرد ...

اره قبول دارم باید اعتماد بنفسمو ببرم بالا

حالا تراپی میرم روش کار میکنم

درونگرايي؟

نمیدونم ولی پیش دوستام شلوغ و اجتماعی ام 

اره قبول دارم باید اعتماد بنفسمو ببرم بالاحالا تراپی میرم روش کار میکنم

یه تراپیست خوب پیدا کن برو من یکی رفتم گف مشکلت همینه فقط بعدشم گف لطفا در این باره باهام صحبت نکن ایرادی نداری😂🤦🏻‍♀️