2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به حق امام علی که ولادتش هست خدا نجاتت بده و مستقل بشی عزیزم من درکت میکنم یه تایمی و باهاشون گ ...

ممنون بابت دعای خوبت دوست مهربونم 

خدا بهم صبرشو بده واقعا دیگه بریدم شونزده سال کم نیستا ی جا باشی 

خودمم 31 سالمه هم سنامو  میبینم چجوری برا خودشون خونه زندگی دارن آتیش میگیرم 

زیارت عاشورایی دعا توسلی چیزی بخون یا رابطتتون با خاتواده شوهر بهتر بشه یه خونه خوب و با قیمت خوب گی ...

عزیزم شوهرم میگه نهایت ی سال تحمل کن خونه بسازیم 

اینقد دعا خوندم ک نگو بازم ناامید نیستم و میخونم چله مو ادامه میدم اصلا دلم نمیخاد آپارتمانم بسازن هر چن واحدمون جدا 

خدا به دلت صبر بده یه راه نجاتی پیدا شه واست،من یه شهرک پایین تر بودم بخدا روانی شدم وای به حال یه ساختمون

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خدا به دلت صبر بده یه راه نجاتی پیدا شه واست،من یه شهرک پایین تر بودم بخدا روانی شدم وای به حال یه س ...

حالا بیا این یکی دوسالم توی یک خونه  همه چی مشترک بگذرون و پدرشوهرادرشوهر بالا سر بگذرون تا آپارتمان ساخته بشه چ شود 

خدایااااااا ب دادم برس هیچکس درکم نمیکنه 

حالا بیا این یکی دوسالم توی یک خونه همه چی مشترک بگذرون و پدرشوهرادرشوهر بالا سر بگذرون تا آپارتمان ...

واقعا هیچکی جز شوهرت نمیتونه کاری کنه 

حالا ما یه پولی داشتیم با وام طلا واینا خواستیم خونه بخریم،پدرشوهرم گفت خونه نخرید تا من زمین فلان جا بفروشم زمین بخرم شماها با دوتاپسرش و خودش شراکتی بسازیم

منم به شوهرم گفتم با هیچکس شریک نمیشم،حاضرم خونه کوچیکتر بشینم ولی نزدیک کسی نباشم

خداروشکر همونم شد خونم بزرگ نیست ولی از خانواده ش دوریم

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

واقعا هیچکی جز شوهرت نمیتونه کاری کنه حالا ما یه پولی داشتیم با وام طلا واینا خواستیم خونه بخریم،پدر ...

عزیزم دست راستت سر من 

از خدا میخام جواب پونزده سال صبرمو بده

خودش جور کنه آپارتمان نسازن نرم پیششون اوناهم نیان اینجا 

دوری دوستی  

شوهرم ب حرفم باشه درکم کنه 

دوست عزیز برام دعا کن 

عزیزم دست راستت سر من از خدا میخام جواب پونزده سال صبرمو بدهخودش جور کنه آپارتمان نسازن نرم پیششون ا ...

انشالله که همون طور که شما میخوای بشه بحق این روز عزیز