2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی به حق امام علی که ولادتش هست خدا نجاتت بده و مستقل بشی عزیزم من درکت میکنم یه تایمی و باهاشون گذروندم عذاب جهنمه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

این رو اویزه گوشت کن  : هر بازخورد که میگی نتیجه رفتار تو هست اگه سیاست داشته باشی روزهای خوبی رو داری اگر نه که بدترین روز های عمرته . 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چند وقته اونجایی؟؟دختر مگه عقل تو سرت نبود العان دیگه کی اینکارو انجام میده؟

عزیزم اوایل بچه بودم خام بودم پونزده سال داشتم عروسشون شدم پونزده سالم خورد وخوراکمون یکی بود اجاق آکبند بود شوهرم قبول نمیکرد حتی توی حیاط ک ی خونه مانند داشتیم اونجا زندگی کنم با ارامش

من حتی قبول نمیکنم تو یه ساختمون با مادرشوهرم یا کلا فامیلامون باشم

بقران حوصله قبلو ندارم اوایل سنم کم بود بچه نداشتم حوصلم زیاد بود ولی الان دیگه نمیکشم با پدر شوهری ک دائم خونس از صب تاشب حجاب داشته باشم

این رو اویزه گوشت کن : هر بازخورد که میگی نتیجه رفتار تو هست اگه سیاست داشته باشی روزهای خوبی رو دا ...

ها باریکلا خواهرامم میگن خودتو بزن ب بیخیالی ولی من نمتونم ب تمیزیه خونه هم حساس هستم از جون دل مایه میزارم ولی بعد ی ساعت همون آب و همون کاسس

العان چند ساله اونجایی؟

میدونه پونزده سال تو یک خونه خورد و خوراکم  یکی بود ولی جهازم حیاطشون ی خونه مانند داشتن اونجا بود موقع خواب میرفتیم اونجا ...بعد پونزده سال خواستن خونه رو بکوبن آپارتمان بزنن واسه هر کدوممون ی واحد ....بعد ما از اونجا اومدیم بیرون جذا شدیم مستاجری شکر خدا یسال فهمیدم زندگی چیه آرامش چیه معنی زندگی فهمیدم ...

حالا بعد یسال خونواده شوهرم از دیروز اسباب کشی کردن اومدن پیشم از امسال میخان خونه رو تاعید بکوبن