یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای بابا مال من که سیبش گاز زده ام نیس ولی بازم جمع میشن میگن ی عکس بگیر دوربینش خوبه
فهمیدین سامسونگ دارم یانه؟؟
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
هیچ وقت آیفون نمیخرم از بس هرکس که دیدم خریده همش دنبال کلاس گذاشتنه و میخواد گوشیش رو بکنه تو چشم ه ...
بلا منم میدلی🥹
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
شرمنده برای خودم هم به زور میخرم😅😅 چون دفعه قبل پولم که جمع شد که برم بخرم دلم نیومد رفتم طلا گرفتم اما ایندفعه به خودم قول دادم برم گوشی بخرم و بیخیال طلا بشم😂
عزیزم 😘شرمنده برای خودم هم به زور میخرم😅😅 چون دفعه قبل پولم که جمع شد که برم بخرم دلم نیومد رفتم ...
قربانت🩷
منم به شوخی گفتم چون نه تو منو میشناسی نه من تو رو🤗
بسلامتی استفاده کنی عسلچه😉😘