2777
2789
عنوان

با پسر نوجوانم چکار کنم

371 بازدید | 20 پست

پسرم ۱۳ سالشه، پاهاش خیلی بو میده، از مدرسه که میاد مستقیم هم میره تو سالن مینشینه، جوراباشم یا در میاره و اکثراً هر کدوم رو یه طرف میندازه یا میزاره کنارش و من باید بیوفتم دنبالش جمع کنم بندازم تو ماشین، هر چی با قربون صدقه ۲۰ بار میگم برو پاهاتو بشور میگه میرم و باشه، ولی نمیره، دیگه کلافه شدم، نمیدونم چیکار کنم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفشاش،بشور بزار کاملا خشک بشه و بعد داخل هر کفش قهوه بریز  بزار داخلش بمونه 24ساعت .خیلی تاثیر گذاره.. حمام ک میره وادارش کن لاب لای انگشت پاهاش بشوره 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
هر روز براش پودر بوگیر بریز تو کفشاش

متاسفانه اینو یادم رفته بود

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

جوراب گیاهی یا نخ پنبه بگیرین ج.راب بی کیفیت اینجوری میشه

مرسی عزیزم اینم راه خوبیه

عرق نوجوان‌ها خیلی بو میده، باید عادت کنه میرسه خوبه جوراب ها و لباس عرق گیرش را بندازه تو رخت چرک، هر روز حمام بره برای رشدش هم بهتره، در مورد رشد و آینده اش بگید شاید تشویق شد، امیدوارم گوش بده خیلی رو اعصاب حق داری

کفشاش،بشور بزار کاملا خشک بشه و بعد داخل هر کفش قهوه بریز بزار داخلش بمونه 24ساعت .خیلی تاثیر گذاره ...

مرسی عزیزم، قهوه رو نمیدونستم، تو کفش نو هم میشه بریزی بزاری بمونه؟ دیگه بو نمیگیره؟

عرق نوجوان‌ها خیلی بو میده، باید عادت کنه میرسه خوبه جوراب ها و لباس عرق گیرش را بندازه تو رخت چرک، ...

حمام که بخدا دو هفته یه بار هم به زور این و اون میره

مرسی عزیزم، قهوه رو نمیدونستم، تو کفش نو هم میشه بریزی بزاری بمونه؟ دیگه بو نمیگیره؟

حداقل مدتی طولانی از بو راحت میشی ...  آره میشه... دو تا 3 بار پشت هم بریز مدتها راحتی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یچیزی بگم؟شوهر منم اینجوری بود باور کن 

هرشب ک از سرکار میومد پاهاشو باصابون میشست 

ولی یذره هم بوش از بین نمیرفت 

پسر شمانوجوانه چون نزدیک بلوغه پاهاش بیشتر بو میگیره 

فقط جوراباشو بندازین لباسشویی و تحمل کنین سنش ک رفت بالا خودش درست میشه بوی پاهاش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حداقل مدتی طولانی از بو راحت میشی ... آره میشه... دو تا 3 بار پشت هم بریز مدتها راحتی

تو کل کف کفش پخش کنم یا فقط یه جا بریزممجواب میده؟

دوستم گفت تو کفشم برگ بو انداختم خیلی خوب بود

وای مرسی عزیزم، نگفت چقدر مونده تو کفش؟