2777
2789
عنوان

با پسر نوجوانم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 20 پست
وای مرسی عزیزم، نگفت چقدر مونده تو کفش؟

دوست من ۳ یا ۴ روز پشت هم گذاشت 

ولی دومرتبه برگ نو گذاشت

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یچیزی بگم؟شوهر منم اینجوری بود باور کن هرشب ک از سرکار میومد پاهاشو باصابون میشست ولی یذره هم بوش از ...

جوراباشو که نمیزارم دو بار بپوشه، ولی خیلی بو میده، مجبور میشم تو کل خونه خوشبو کننده بزنم ولی بازم بوش میاد

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=368153196]دوست من ۳ یا ۴ روز پشت هم گذاشت  ولی دومرتبه برگ نو گذاشت[/QUOببخش عزیزم متوجه نشدم، دو مرتبه برگ نو گذاشت؟ 

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

[QUOTE=368153196]دوست من ۳ یا ۴ روز پشت هم گذاشت ولی دومرتبه برگ نو گذاشت[/QUOببخش عزیزم متوجه نشدم ...

۳ یا ۴ روز برگ بو تو کفش بود خب 

بعد اونارو دور انداخت برگ جدید گذاشت تو کفشش گلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

۳ یا ۴ روز برگ بو تو کفش بود خب بعد اونارو دور انداخت برگ جدید گذاشت تو کفشش گلم

آهان، منظورتون از "دو مرتبه" دوباره بود. مرسی عزیزم

ممنون از لطف و محبت همگیتون که با راهنماییهاتون خیلی بهم کمک کردید.🙏