2777
2789
عنوان

شوهرم تاپیکامو دیده بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 98 پست
یعنی هیچی نگم؟می گفت اگه نگی خودم پیدا می کنم، گفتم برو پیدا کن. چیو میخوای پیدا کنی وقتی چیزی نبوده

وقتی چیزی نداره به نظرم نگی بهتره 

ولی چون متوجه شده نگی شاید براش مهم باشه اذیتت کنه 

فعلا صبر کن تا تصمیم بگیری فعلا نگو

05132020

اینجا مشاوره هست زنگ بزن 

05132250091

این شماره  هم بپرس چمار کنی 

تحقیق کن بعد خودت تصمیم درست بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه درصدم احتمال نمیدادم یه روز ببینه...

باز خوبه تو تاپیک گفتی اون طرف اصلا تو این فازا نیست 

وقتی اومد بگو از نظر روحی نیاز داشتم که باهام همدردی بشه 

جایی که بقیه منو نشناسن و اصلا قضیه این نبوده که به کسی حسی داشته باشم

این یه سوالی تو ذهنم بوده که اگه بخاطر نداشتن رابطه یه روز به کسی حس پیدا کنم اون وقت چی در انتظارمه

و فقط خودمو تو اون شرایط تصور کردم تا نظرات بقیه رو بخونم که آیا بهم‌حق میدن یا نه

بگو فقط داشتم تصور می‌کردم تا نظر بقیه رو بدونم مگرنه هیچ وقت هیچکسی به چشمم نیومده هر چی هم اصرار کرد بیشتر توضیح نده بگو تو دوست داری جور دیگه ای فکر کن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

در کل نگی بهتره 

شاید یه مدت بهم بریزه و باید جور اون مدت بکشی و یادش بره و زندگیتون گرم بشه

چون یه خیال بوده برا یه خیال سعی کن زندگیت اختلال ایجاد نشه 

بازم میگم مشورت کن بعد چیزی عقلت میگه انجام بده 

باز خوبه تو تاپیک گفتی اون طرف اصلا تو این فازا نیست وقتی اومد بگو از نظر روحی نیاز داشتم که باهام ه ...

مرد آرومیه. معمولا منطقیه... دیشب هر چقد با آرامش و منطقی توضیح میدادم که اون وقتا من شرایط روحی و جسمی خوبی نداشتم، اصلا تنها دلیل مطرح کردنش این بود که خودمم اذیت میشدم کسی غیر از تو توی ذهنم باشه... اصلا انگار نمی شنید. شاید امروز یه کم آرومتر بشه بتونم حل و فصلش کنم

مرد آرومیه. معمولا منطقیه... دیشب هر چقد با آرامش و منطقی توضیح میدادم که اون وقتا من شرایط روحی و ج ...

عزیزم این مسئله هر کسی رو بهم میریزه چون مسئله ی عادی نبوده که بخواد منطقی باشه میدونم تو گناهی نکردی ولی خب..

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میگفتی من ننوشتم

از کجا میخواست بفهمه

میگفتی اون یه سایته من میرم میخونم فقط

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏