2777
2789
عنوان

کمی فکر هم باشیم

369 بازدید | 25 پست

من اولی ک زلزله اومد تنهابودم.شوهرم شیفت شب بود.گوشیمم چن درصد اخرش بود.ازیکی گوشی خواستم زنگ بزنم نداد.یک ساعت ونیم با بچه کوچیک توخیابون بودم و سرماخوردیم.همه با ماشیناشون بغلم واستاده بودن.واقعا امشب من فهمیدم ک زلزله چیزی نیست ماخودمون بهم رحم نمیکنیم.لطفا تو این شرایط به فکر بقیه هم باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روزگار بد شده. ادم میترسه دیگه. خودم به شخصه گوشیمو دست احدی نمیدم. البته اگر همچین شرایطی باشه حتما میدم. ولی بازم بعضیا میترسن طرف دزد از آب در بیاد. 

اما واقعا دنیای بدی شده ادماهم بی معرفت شدن.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اره واقعا.همینطوره. دوستان بیاید تاپیک من نظر بدید. در مورد تنبیهِ پسرمه

سپیده خوبی منم بیام?

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم روزگار بد شده. ادم میترسه دیگه. خودم به شخصه گوشیمو دست احدی نمیدم. البته اگر همچین شرایطی باش ...

اره حرفتو قبول دارم.ولی من بایه بچه کوچیک بغلم.صورتم خیس اشک.واقعا کجارو داشتم ک برم؟

من اگه اون لحظه شمارو میدیدم به خاطر بچت میگفتم بیا تو ماشینمون بشین 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
عزیزم.همه جا هستی که فداتشم. صد درصد بخاطر زلزله اس

آره نمیشه که خوابید .هی دارم ميچرخم تو تاپيکا.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭