2777
2789

دخترا فکنم اکثرا قضیه منو بدونین یا تو تاپیکا مشخص باشه بد ۵ سال سر بحثای الکی کات کردیم بعدش واسطه شدن ی سریا الان یکی دو روزه آشتی کردیم و اینم بگم رلمه نه نامزد هنوز خواستگاری هم نیومده 

ببینین خواهر من مشکل روانی داره خیلی ۱۶ سالشه بعد با مامانم دعواش که چرا نمیزاری برم قرار با پسره مامانم میزاره حالا بیچاره اما دیگ شورش درآورده بود پرو شده بود هی میگفت میرم میخوای چ گوهی بخوری به مامانم میگفت البته 

بعد دیشب با مامانم بحث کرد جیغ کشید میخواس بزنتش منم گرفتم زدمش خیلی بد زدم میگف چاقو میارم میکشمتون بد مامانم نفسش قط شد افتاد منم زنگ زدم ب بابام همچی گفتم ولی نگفتم برای قرار و پسر اینجوری میکنه گفتم روانیه بعد مامانم به داییم گفت میخواست بیاد بزنتش  خلاصه این فتنه  خراب برگشته پیش رلش از خراب بودن من و رلم خدا بدونه چیا گفته الان میگن درگیرن خانوادگی چیکار کنیم مامانم با خودکار زد اسمش تو شناسنامه پاک کرد انقدر از جلو چشمش افتاده هرچی از دهنش میاد به مادرم میگه هرچی چاقو بر میداره اما برای پدرم اینجوری نیست وحشی‌وحشیه 

حالا بد من گفته من چیکار کنم ؟؟؟

فقط الله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن بعضی رفتارا اقتضای سنشون هس ولی اینجوری که میگی اصلا نرمال نیس

بابام‌گفت میام میبرمش دکتر دور از ماس 

میترسم هرچی هست و نیست لو بده من و رلم و ..

فقط الله 

دیوار حاشا بلندهبگو از حرصش داره میگه

این وسط هرچی بلا بود سر من شکست تازه داشتم شماره بابام بد ۵ سال میدادم رلم ک هماهنگ کنه خاستگاری این اتفاقا میفته اونم بخاطر قرار با پسر آخه ببین‌چ بدبختم

فقط الله 

عزیزم امضات راجب همین رلته?

اره گفتم جدا شده بودیم بد دوباره آشتی کردیم حالا خواهر سگم رفته بد من پیش رل خودش گفته ک ب گوش اینم برسه 

حالا ک داشت درست میشد زد خراب کرد بیشعور میترسم تو اون وضعیت رلم زنگ بزنه همچی خراب بشه بابام عصبانی باشه

فقط الله 

اره گفتم جدا شده بودیم بد دوباره آشتی کردیم حالا خواهر سگم رفته بد من پیش رل خودش گفته ک ب گوش اینم ...

چی بگم..راجب این ادم خیلی فکر کن

اینم بگم مجرد موندن خییییلی بهتر از ازدواج بده