2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن ۵ سالشه هنوز که هنوز حساسیتش خوب نشده تو نوزادیم شیر درست ودرمونی نخورد حساسیت کرده بودش چوب کبریتی الان هم میخوره شیر تب شدید میکنه وسریع عفونت میزنه بیرون خلطی

من از بچگی داشتم دل درد بود با خوردن شیر با خوردن ماست گلو درد

و اینکه تا الان هم حساسیت رو دارم 

اگه ۲ ۳ بار پشت هم لبنیات بخورم حالم بد میشه

یه سری آش دوغ خوردم دوغ خوردم شبش چشمام‌پف کرد

گلوم اینگار زخم شد صدام گرفت گونه هامم قرمز هرکی میدید میگفت خواب بودی؟؟😐

از حساسیت بود شبش بردنم بیمارستان ۶تا امپول تو سرم بهم تزریق کردن🤦‍♀️

باید بدون لاکتوز باشه یا شیر سویا🤦‍♀️🥲

💍♥️

دخترمن ۵ سالشه هنوز که هنوز حساسیتش خوب نشده تو نوزادیم شیر درست ودرمونی نخورد حساسیت کرده بودش چوب ...

نوزاد من جدیدا با شروع غذای کمکی گاهی اوقات دلپیچه میشه ...آب دهانشم داره زیادمیریزه ...گاهی اوقاتم چشماش میخاره نمیدونم‌از دندونشه یا آلرژی داره ...فردا باید ببرمش دکتر

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نوزاد من جدیدا با شروع غذای کمکی گاهی اوقات دلپیچه میشه ...آب دهانشم داره زیادمیریزه ...گاهی اوقاتم ...

اگه آب از گلوش میاد گلوشوچک کن عفونت نکرده اگه اون نبود صددرصد مال دندونه مال حساسیت نیس دلپیچم ماله دندون درآوردنه منتظر اسهال شدیدم باشید 

اگه آب از گلوش میاد گلوشوچک کن عفونت نکرده اگه اون نبود صددرصد مال دندونه مال حساسیت نیس دلپیچم ماله ...

انگار از لثه هاش میاد جدیدا خیلی شدید شده هر لحظه از دهنش آب اویزون میشه 

چون همراه با شروع غذای کمکی این علائمش شروع شده گیج شدم

دلشم پیچ میخوره

اسهال جدیدا گاهی اوقات میشه فکرکنم همون دندونشه

اگه آب از گلوش میاد گلوشوچک کن عفونت نکرده اگه اون نبود صددرصد مال دندونه مال حساسیت نیس دلپیچم ماله ...

ولی اسهالش شدید نیست