2777
2789

سلام عزیزم 

حالت خوبه؟

تاپیکاتو میخوندم از همون زمانی که تازه کراش زدی بودی رو همکلاسیت و با الانت مقایسه میکنم چقد زندگیت زیر و رو شد واقعا🥲

قشنگ افسردگی و عصبی شدنت کاملا واضحه حتی از تو تاپیکا

واقعا دلم شکست واست💔

راستی الان اوضاع چطوره؟ تونستی بهش بگی؟

امیدوارم با کامنتم ناراحت نشی فقط میخواستم همدردی کنم باهات🥲🫂🩷

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حالت خوبه؟تاپیکاتو میخوندم از همون زمانی که تازه کراش زدی بودی رو همکلاسیت و با الانت مقا ...

سلام گلم فدات بشمم عزیز دلم چرا ناراحت بشم گلم ببخشید دیر جوابتو دادم تعلیقم کرده بودن تازه در اومدم اره خواهرجان یعنی از وقتی که این یک نفر و دیدم تا به امروز کلا تبدیل به یه ادمی شدم که خودمم خودمو نمیشناسم هیچ هدف و اینده مشخصی ندارم اعصابمم داغون داغون هر روزم با گریه و اعصاب خوردی میگذره حقیقتا اینقدر بی عرضه و بی خاصیت هم هستم هیچ غلطی نتونستم براش بکنم بخدا دارم از این حجم از عشق و حس یک طرفه دیوونه میشم ولی واقعا نمیتونم حرکتی بزنم الان هم نزدیک سیزده روزه ندیدمش دارم از دلتنگی دیوونه میشم ترم جدید هم داره شروع میشه نمیدونم چه غلطی کنم یا چطوری بشه لاقل باهاش یه درس رو بگیرم یا حتی شده برنامه کلاساشو داشته باشم بتونم از دور ببینمش

سلام گلم فدات بشمم عزیز دلم چرا ناراحت بشم گلم ببخشید دیر جوابتو دادم تعلیقم کرده بودن تازه در اومدم ...

سلام گل دختر چطوریییی؟؟

وای جواب ندادی فکر کردم کلا از سایت رفتیا🥲😅

ای بابا فدای سرت خداروشکر از تعلیقی دراومدی❤️

الهی دورت بگردم میفهمم خیلی سختته واقعا بلاتکلیفی آدمو داغون میکنه🥲کاملا مشخصه چقد تغییر کردی و اون آدم سابق نیستی کاملا از تاپیکات حس میکنم :)💔

هیچ دوست مشترکی نداری که حداقل بتونی برنامه درسی و کلاسشا بفهمی؟

یه مدت قرار بود با پیج فیک پیام بدی بهش، اصلا پیام ندادی؟🥲

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

سلام گلم فدات بشمم عزیز دلم چرا ناراحت بشم گلم ببخشید دیر جوابتو دادم تعلیقم کرده بودن تازه در اومدم ...

قربونت برم تقصیر تو نیس حق داری واقعا توعم میترسی اعتراف کنی طرف بزنه تو ذوقت🥲 همونطور که خودت گفتی خیلیم مغروره

از اون فامیلتون که گفتی باهاش رفیقه نتونستی آمارشو دربیاری؟

سلام گل دختر چطوریییی؟؟وای جواب ندادی فکر کردم کلا از سایت رفتیا🥲😅ای بابا فدای سرت خداروشکر از تعل ...

قربونت بشم عشقم نه خواهر از سایت نرفته بودمم قربون دل مهربونت شم مرسی از اینکه پیگیرم بودی مهربون:) نه خواهرجان کل دانشکده بی ابرو شدم اصلا یه حرکتایی زدم یک جوری پیگیر بودم که اکثر همکلاسی هام فهمیدنن تا به یک دختر غریبه که هم رشتش بود رو اوردم ازش پرسیدم درسی داره باهاش یا نه اون دختر هم خیلی بد و بی ادبانه خوردم کرد و جوابم و داد در اخر ولی منم بد خجالت کشیدم بابت رفتارش متاسفانه ادم عجیب غریبیه و هیچ دوست و رفیقی هم نداره و همیشه ی همیشه تنها بود سر کلاس با هیچ انسانی هم همکلام نمیشد و سریععع بعد دانشگاه اسنپ میگرفت و میرفتش با پیج فیک هم پیام ندادم عزیز چون میدونستم صد درصددددد جوابمو نمیده و اگرم میدادم به احتمال زیاد میفهمیدش حقیقتا یک دختری تو دانشکدمون هست که ترم بالایی هست و توی قسمت اموزشی دانشکده بود اینقدر ازش خواهش التماس کردم رفتش یک کوچولو امارش رو دراورد اینکه ورودی چه سالی بود و اینا رو در اورد هرچقدر خواهش کردم که لاقل این ترم انتخاب واحد میکنه یکی از درسای عمومیش رو بگه تا منم بردارم لج کرده میگه قول نمیدم بهت بخاطرش خودمو خیلی خار و خفیف کردم حس بدی دارم

قربونت بشم عشقم نه خواهر از سایت نرفته بودمم قربون دل مهربونت شم مرسی از اینکه پیگیرم بودی مهربون:) ...

قربونت شم عزیزکم❤️بخدا خیلی واست دلم گرفت اینجوری اذیت میشی بخاطرش اون حتی روحشم خبر نداره🥲🫂

وای وای چقد دختره بد برخورد کرده باهات خاک تو سرش واقعا حالا مثلا کمکت میکرد جونش درمیومد مگه

احساس میکنم بقیه چون فهمیدن دوسش داری ازشون کمک میخوای ضعیف گیرت آوردن دارن اذیتت میکنن خدا کارماشونو بده ایشالا🥲

حالا امیدوارم این دختره دیگه کمکت کنه انقد اذیت نکنه واقعا

چقدم آدم عجیبیه که حتی کسی آمارشو نداره و با کسی هم در ارتباط نیس

قربونت شم عزیزکم❤️بخدا خیلی واست دلم گرفت اینجوری اذیت میشی بخاطرش اون حتی روحشم خبر نداره🥲🫂وای وا ...

خدانکنه دورت بگردم من واقعا نیفهمم فاز بعضی از دخترا رو  بخدا تا قبل این پسره یک بار باهاش هم صحبت شده بودم خوب رفتار کرد و خیلی محترمانه حرف میزد ولی وقتی فهمید دنبال امارش هستم یکدفعه بد برخورد کرد من به معنای واقعی شوکه شدم وایی برا اینکههه بفهمم رشته کراشم چیهه دیوونه شدم به هر دری بگی در زدم ولی هیچجورههه نتونستم در بیارم تا اینکه یک روز رفتم پیش همون استادی که درس مشترک داشتیم اسمم رو بگم تا حضور بزنه سریع چشمم به اسم و فامیلش خورد دیدم رشتش هم کنارش نوشته دیدم نوشته عمرانن رفتم تو گروه درسی بچه های عمران با اکانت فیک هرچقدر گشتم پیداش نکردم اونجا هم بچه های عمران همشون فحش کشم کردن عوضی ها حضوری هم رفتم با چندتا از بچه های عمران حرف زدم هیچکی نمیشناختش اصلا روانی شدم سرش رفتم پیش یکی از مردایی که توی قسمت امور مالی و امورشی بود. با من هم خوب بودش اسم کراشم و گفتم همینکه گفتم طرف سرتا پامو قهوه ای کردش اصلا تو اون دانشکده رسوا شدم بخدا دیگه رو ندارم پامو دانشگاه بزارممم به این دختره هم هرچقدر گفتم و خواهش التماس باز تکلیفمو روشن نمیکنه لاقل بدونم چیکاره هستم دیگه هیچچچ ایده ای ندارمم اینکه چیکار کنم یا چه حرکتی بزنم اهااا یه دوست قدیمی هم داشت که فامیلمون میشد به اون پیام دادم اونم خیلی عصبی شد گفت دیگه اسم اینو پیش من نیار این ادم نیست من ازش خوشم نمیاد و از این حرفاا اصلا تعجب کردم چون یادمه باهم صمیمی بودن و رفت و امد داشتن ولی یکدفعه گفت من ازش خوشم نمیاد و دور اینو خط بکشش اصلا کراشم ادم عجیب غریبیه نمیدونم برای چی اینقدر شخصیت منفوری هستش هیچکی دورش نیست

خدانکنه دورت بگردم من واقعا نیفهمم فاز بعضی از دخترا رو بخدا تا قبل این پسره یک بار باهاش هم صحبت ش ...

وای بمیرم که واست🥲🥲

بخدا حس میکنم مشکل از کراشته که انقد به قول خودت شخصیت منفوری داره، چون از هر کسی خواستی راجبش بپرسی همه بهت پریدن و بد برخورد کردن، انگار آدم درستی نیست وگرنه چه دلیلی داره آخه همه بخوان اینجوری عصبی و بی ادبانه باهات حرف بزنن؟🥲

وای چقد سختی کشیدی واقعا 

الان مامانتم موضوع رو فهمیده بود باهات اوکی شده؟ یا هنوز از دستت عصبیه؟

وای بمیرم که واست🥲🥲بخدا حس میکنم مشکل از کراشته که انقد به قول خودت شخصیت منفوری داره، چون از هر ک ...

نمیدونم عزیز واقعا نمیدونم کجای کار میلنگه اینکه هیچکی دورش نیست و اینقدر تنهاعه و از دوستاش قدیمیش میپرسم هم میگن این ادم نیست حتی با پسرعموش هم که اینقدرر صمیمی و نزدیک بود دیگه نیستش من نمیدونم داستان این یک نفر چیه بنظرت دوست دختر داره خواهر؟ بخدا دق میکنم اگه بفهمم کسی رو دوست داره یا کسی تو زندگیشه 

مامانم که هنوز که هنوز عصبیه از دستم یه مدت از در دوستی وارد شد سعی کرد بهم نزدکی شه و راهنماییم کنه دید هنوز همون ادمم دوباره عصبی شده و یک هفته باهام قهر بود الانم که سرسنگینه البته من هم بهش حق میدم هرکاری میکنه میبینه من هنوز همون ادمم وبیخیالش نمیشم چون مادر خانوادش رو میشناسه و میدونه ادمای درستی نیستن برا همین باهام لج کرده

نمیدونم عزیز واقعا نمیدونم کجای کار میلنگه اینکه هیچکی دورش نیست و اینقدر تنهاعه و از دوستاش قدیمیش ...

بعید میدونم دوس دختری در کار باشه آخه عجیبش اینه که پسرا معمولا خیلی دوست و رفیق زیاد دارن ولی کراشت دقیقا برعکسه

حس میکنم افسرده و درونگراس و از دوستاش ضربه خورده که الان ترجیح میده تنها باشه یا انقدی هم مغروره که کسی رو در حد خودش نمیبینه باهاش دوس بشه از این دو حالت دیگه خارج نیس

عه یعنی خانوادت خانوادشو میشناسن؟ 

بنده خدا مامانتم حق داره دختر داری خودتو نابود میکنی اونم مادره نگرانته، اگه میتونی جلو مامانت یجوری رفتار کن که انگار دیگه برات مهم نیستو بیخیالش شدی البته حس شیشم مامانا خیلی قویه🥲

بعید میدونم دوس دختری در کار باشه آخه عجیبش اینه که پسرا معمولا خیلی دوست و رفیق زیاد دارن ولی کراشت ...

اره عزیز دلم کلا ادم تنهایی هست و اینکه بشدت مغرور و در عین حال بشدت ادم مودبی هستش اصلا باورم نمیشد که اینقدر مودب بخواد باشه اتفاقا اکثر دور و وری هامم هم میگن ادم درونگرایی هست و یکمم عجیب غریبه و برعکس بقیه پسرای هم سنش اصلا هیز و هول نیستش خدا خیرت بده دلم رو اروم کردیی 

خواهر من هرچقدرم بخوام نشون ندم و بروز ندم باز مامانم میفهمه و دستم پیشش رو میشه اصلا من هرچقدرمم سعی کنم عادی و نرمال رفتار کنم بازم گیر میده یه مدت از حالت افسرده بودن و گوشه گیر بودن در اومدم یکم اومدم ادا در بیارم که حالم خوبه و خوشحالم حتی اونجا هم متوجه شد مکه فیلممه و میگفت الکی فیلم بازی میکنی تا بهم بفهمونی به طرف فکر نمیکنی 

شهرمون هم کوچیکه و طوریه که اکثرا همو میشناسیم مامانم هم جد و اباد کراشم رو میشناسهه و با خاله هاش و مادربزرگش هم سلام علیک داره

اره عزیز دلم کلا ادم تنهایی هست و اینکه بشدت مغرور و در عین حال بشدت ادم مودبی هستش اصلا باورم نمیشد ...

خب پس همون نظریه اول صدق میکنه دیگه کراشت کلا درونگراس بنده خدا و البته مغرور😅

بد به دلت راه نده عشقم ایشالا این ترم به صلاحت باشه و خدا واست جورش کنه بتونید آشنا شید اصن شاید تو قسمت همدیگه بودین که مهرش به دلت افتاده :)❤️

حق داری عزیزم مامانا کلا زرنگن همه چیو سریع میفهمن

حالا علاوه بر نکات منفی بخواییم نیمه پر لیوان ببینیم زیادم بد نشد که مامانت فهمید و خانوادشونم میشناسه؛ چون اگه آشنا شید از بابت آشنایی خانواده و اینا خیالت راحته😅

خب پس همون نظریه اول صدق میکنه دیگه کراشت کلا درونگراس بنده خدا و البته مغرور😅بد به دلت راه نده عشق ...

چشم عشقم چقدر حرف زدن باهات ارومم کردش ازت ممنونم واقعا خیلی نیاز داشتم یکی باهام صحبت کنه از بس چص ناله میکنم پیش همه بنده خدا ها دیگه میبینن منو سریع فرار میکنن واقعا ازت ممنونم جانمم 

اره خوب این بقول تو بخوایم نیمه پر لیوان رو هم ببینیم اینه که طرف اشنا در اومد و کل جد و ابادش رو میشناسیمم