سلام بچه ها من دوازدهم رشته انسانی هستم و میخوام برم پزشکی (ینی اگه بتونم) بعد خواستم بپرسم میشه من کنکور تجربی بدم بعد اگه نتونستم پزشکی بیارم به صورت آزاد پزشکی بخونم؟ یا حتما باید از کنکور قبول بشم
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
الان راهی که من باید برم فقط اینه که کنکور تجربی بدم و پزشکی قبول شم؟ که محاله😂
دیپلم تجربی و امتحان نهایی
بعد کنکور
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
خب در حال حاضر که من راه برگشت ندارم برم دیپلم تجربی بگیرم فقط میتونم کنکور تجربی بدم🌝💔
عزیز 60 درصد سوابق تحصیلی هست نمیشه که فقط کنکور بدی