2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

44 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دوازدهم رشته انسانی هستم و میخوام برم پزشکی (ینی اگه بتونم) بعد خواستم بپرسم میشه من کنکور تجربی بدم بعد اگه نتونستم پزشکی بیارم به صورت آزاد پزشکی بخونم؟ یا حتما باید از کنکور قبول بشم 

مخصوصا منی که دیپلم انسانی میخوام بگیرم 

لطفا راهنماییی کنیددد

پزشکی ازاد هم با کنکوره عزیز

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان راهی که من باید برم فقط اینه که کنکور تجربی بدم و پزشکی قبول شم؟ که محاله😂

دیپلم تجربی و امتحان نهایی

بعد کنکور

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پزشکی کلا از طریق کنکوره چه سراسری چه آزاد  

امسال کنکور ۴۰ درصد هست ۶۰ درصد مربوط به نمرات نهایی های یازدهم و دوازدهم تجربیه

یعنی درسهای تجربی رو باید خرداد امتحان نهایی بدی تا بتونی اون ۶۰ درصد رو بگیری 

خب در حال حاضر که من راه برگشت ندارم برم دیپلم تجربی بگیرم فقط میتونم کنکور تجربی بدم🌝💔

عزیز 60 درصد سوابق تحصیلی هست نمیشه که فقط کنکور بدی