2777
2789
عنوان

اخه چرا به چالش میکشی

61 بازدید | 13 پست

با مادرم نهار میخوریم تا تموم میشه میگه شام چی درست کنم ؟

بعد شام که میخوریم میگه فردا چی نهار درست کنم ؟

بعد مثلل میگی فلان چیز میگه سه روز پیش خوردیم‌

میگم خب این

میگه نه خسته شدیم دیگه از برنج و خورشت

خلاصه ما هرچی میگیم یه چیز میگه

اخرم خودش هرچی میخواد درست میکنه

خب مادر من چرا ادمو به چالش میکشی وقتی میخوای کار خودتو بکنی ؟😐

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

مامان منم دقیقا همینه  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه بار باهاش همفکری کنین برنامه عذایی بنویسین

مگه رستوران داریم 

کلا دو نفریم من مادرم 

حالا برنامه هم بنویسیم ایا طبق برنامه عمل میکنه ؟😅

مگه رستوران داریم کلا دو نفریم من مادرم حالا برنامه هم بنویسیم ایا طبق برنامه عمل میکنه ؟😅

چه ربطی داره،منم با همسرم دونفریم اما برنامه غذایی داریم،اگه منطقی و معقول باشه،چرا عمل نکنه؟

چه ربطی داره،منم با همسرم دونفریم اما برنامه غذایی داریم،اگه منطقی و معقول باشه،چرا عمل نکنه؟

با همسر فرق داره 

مادر صبح فکرش یه چیزه بعد که نهار درست میشه یه چیز دیگه 😅

چی بگم عزیزم،پس یه سری گزینه اماده توی ذهنت داشته باش واسه ارائه

داشتنش داریم ولی در کل گزینه ما با نهار و شام مامان زمین تا اسمون فرق داره 😅

داشتنش داریم ولی در کل گزینه ما با نهار و شام مامان زمین تا اسمون فرق داره 😅

هر وقت مامانت پرسید،بهش بگو"من به انتخابت کاملاً اعتماد دارم و میدونم بهترینه"قضیه جمع میشه🤣🤣🤣🤣

هر وقت مامانت پرسید،بهش بگو"من به انتخابت کاملاً اعتماد دارم و میدونم بهترینه"قضیه جمع میشه🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅

چقدر ساده ای تو دختر 😅