2777
2789
عنوان

خواستگارمممممممم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
چشمولی یه سوال دارم به مظرتون برمیگرده ؟

بهتره که برنگرده،چشمتون بی بلا عزیزم،شما دیگه کلا نمیخوای سرکار بری؟شاید پسره بخاطر شغلتون اصرار به ادامه داشت حالا که استعفا دادی اونم تو ذوقش خورده

👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره که برنگرده،چشمتون بی بلا عزیزم،شما دیگه کلا نمیخوای سرکار بری؟شاید پسره بخاطر شغلتون اصرار به ...

میدونه که میخام جالجا بشم 

از چیز دیگه ای ناراحته 

شما فکر میکنین برمیگرده ؟

فکر کنم توقع داره پدرت ازش معذرت خواهی کنه🙄درکل فکر نکنم بشه به همچین آدمی تکیه کرد من که باشم هنوز ...

نه فکر نکنم همچین فکری تو سرش باشه که بخاد پدرم ازش معذرت خاهی کنه 

من یه سوال دارم 

شما فکر میکنین برمیگرده ؟

نه فکر نکنم همچین فکری تو سرش باشه که بخاد پدرم ازش معذرت خاهی کنه من یه سوال دارم شما فکر میکنین بر ...

اتفاقا همچین چیزی تو سرشه

چون شما معذرت خواستی در صورتی که خیلی ام مقصر نبودی دلیلی برای ناراحتی وجود ندارع

خیلی پرنسس بازی داره در میاره

بر میگرده ولی با کلی ناز و ادا تا آخر عمرتم باید اینحوری منت بکشس

طبق چیزی که گفتی و اینکه حقیقت دقیقا همینه این اقا پسر واکنشش خیلیی غیر عادیه اولا که کل موضوع نرفتن شما به ازمایشگاه چیزی نیست که انقدر بزرگ کرده دوما پدرتون کااااملاا درست گفتن و شما هم نباید انقدر پیگیرش میبودی و باشی .

این چندمییین تاپیکته که زدی قبلا هم راهنمایی کردن دوستان ولی انگار شما فقط میخوایی برگرده و حرف هیچ کسیو گوش نمیدی

راستش من شناخت کافی رو این شخص ندارم ولی طبق پیامت دارم نظرم رو میگه، از یه مشکل کوچک بین خودتون این اقا یه کوه درست کرده و به جای اینکه خودش بیاد و حرف بزنه بقیه دوخانواده رو درگیر کرده و پدر و خواهرش نامه رسان شدن و گله میکنند! حرف پدر شما کاملا درست بوده این اقا خواستگار بودن نه همسر قانونیتون! الان زمان شناخت هست میبینید که در حل یه مساله کوچک اختیاری نداره و دوخاتواده رو درگیر کرده و باعث کدورت ناخواسته میشه و رفتارشون به شدت نابالغانه هست

اتفاقا همچین چیزی تو سرشهچون شما معذرت خواستی در صورتی که خیلی ام مقصر نبودی دلیلی برای ناراحتی وجود ...

نه اصلا نه پدرم و نه خودم ارزو به دلش میزاریم که بخاد فکر کنه پدرم ازش معذرت بخاد عمراااااا

شما فکر میکنی الان عکس العمل من باید سکوت باشه ؟

اتفاقا همچین چیزی تو سرشهچون شما معذرت خواستی در صورتی که خیلی ام مقصر نبودی دلیلی برای ناراحتی وجود ...

اینی ک من دیدم تا آخر عمرش منت میذاره و هربار این موضوع رو میکوبه رو سرش