2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
دوران انقلاب میشه یه عده میکشنش قبل مرگش جمیله و شاپرک و میسپره به رهی که از ایران خارجشون کنه بهمنم ...

الان که برعکسه امیر و  شاپرک رفتن  خارج ولی بهمن ایرانه 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
دوستان اونی که امروز بهش ظرف غذا داد منظورم کارگر خانوادس اون مادر بزرگشه؟

نه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که برعکسه امیر و شاپرک رفتن خارج ولی بهمن ایرانه

بعد انقلاب بهمن میره یه تایمی هم شاپرک بر میگرده دوباره به کمک رهی با مادرش میرن

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اونکه تو قسمت قبل کاشیهای حوض و داشت تعمیر میکرد

کاشی کاره پدربزرگ مادری رهیه

ولی یه چیزی

با اینکه عبدالرضا خیلی خیلی بی رحمه و این حرفا منتها فکر میکنم اگه مطمئن بود که رهی برادرزاده ش هست این کارا رو نمیکرد.

الان بخاطر این داره این بلاها رو سرش میاره چون فکر میکنه رهی داره خودش رو جای پسر برادرش جا میزنه تا سهم اون رو بگیره.

حالا داستان داره((اسپویل)): نامادری رهی (راضیه) برمیگرده و چون بهادری ها رو مقصر بدبختی هاش میدونه م ...

قربون دستت از ناراحتی بررهی خوابم نمیبره همش بچهای خومو جاش میزارم .....جمیله همونجور پولدار میمونن دیگه تا وقتی رهی بزرگ میشه ایران میمونن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دوران انقلاب میشه یه عده میکشنش قبل مرگش جمیله و شاپرک و میسپره به رهی که از ایران خارجشون کنه بهمنم ...

فدات همونجور پولدار میمونن جمیله خیر ندیده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....