2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
قبلاً خواهرم میدید میگف خیلی قشنگه ولی چون آخر هفته ها میزاشتن من هی یادم میرفت ببینم تا اینکه الان ...

اون آقاهه هست داشت حوض رو تعمیر میکرد پدربزرگ واقعیش هست میره پیش اونا بزرگ میشه من شبا از تلوبیون میبینم عاقبت بخیر میشه سه فصله ازدواح میکنه بزرگسالیش شهاب حسینی هس شاپرک رو نمیگیره با شینم قلی خانی ازدواج میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اسمش رحیم بهش میگن رحی نه رحیل آره منم حالم واقعا بد شد😭😭

نه عزیزم اسمش رهیه

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

دقیقامنم دوست دارم بدونم آخرش چی میشه

جمیله آخرین‌قسمت فصل ۳ میگه‌که تو پسر برادرشوهرم هستی 

من‌فصل اول  نگاه نکردم زیاد نمیدونم اما ۲ و۳ رو نگاه کردم

پسره قصاب هم طود میمیره

بعدا قصاب و رهی دوست فابریک میشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

آره خیلی فیلمشو دوست دارم هر شب می‌شینم جلوی جلوی تلویزیون ثانیه به ثانیه شو نگاه میکنم 

حالم از خانواده بهادری به هم میخوره رهی بیچاره رو اینقدر اذیت کردن که بچه لکنت گرفت 😭

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
توی همه سایتا نوشته رهی اردکانی، روی نامه ای که امشب نشون داد هم رهی بود‌. من این سریال رو پارسال هم ...

درسته عزیزم،،الان یادم از نامه های امشب اومد نوشته بود رهی 

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

یعنی خدایا هستن همچین بچه هایی با همچین موقعیتی حالا این ک فیلم

شوهردوستم

پدرش جلوی چشمش ترورمیکنن، بعدانقلاب

بعدمادرش میره ازدواج میکنه

مادربه خانواده شوهرش نگفته بوده قبلا ازدواج کرده

پسرش میگذاره پیش برادرشوهراش

پسره ۵سالش بوده

۱۱ساله میشه میره پیش مادر، میگه شوهرخانم اینقدرمیترسوندش اذیت میکرده که پسره بره، یباردستهاش بسته بوده به طناب پشت ماشین طناب وصل کرده، این میکشیده میکفته برکرد، پیش عموهات

مادر هم نگاه میکرده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود