2777
2789

🔴 نخستین آمار خرابی و مصدومیت در زلزله تهران

رئیس امداد و نجات هلال احمر:

🔹تنها یک خانه آسیب دیده و یک مصدوم هم داشتیم.

🔹در کیلومتر‌۱۶ جاده چالوس ریزش کوه داشتیم و ترافیک شدیدی اینجا حاکم است مردم از این معبر تردد نکنند.

🔹مردم اگر قصد بیرون ماندن دارند لوازم ضروری خود را به همراه داشته باشند.

🔹ترافیک سنگین معابر را قفل کرده و تردد احتمالی خودروهای امدادی سخت شده است/شهروند

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماشین تو‌جاده چالوس زیر اوار مونده الان اخبار شبکه خبر گفت 

آره دیدم تازه

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
نگفتن بازم ادامه داره یا نه ؟من بچم خوابش میومد اومدم خونه 

گفتن ک هوشیار باشین

بسم الله خوابم میاد .فردا صبح زود هم باید پاشم بریم بهشت زهرا .چیکار کنم 😤😢😢😢

بخواب خدا بزرگه ان شالله چیزی نمیشه