2777
2789
عنوان

عروسی بدون پدر و مادر

396 بازدید | 15 پست

سلام خوبین دوستان 

من و شوهرم وقتی ازدواج کردم هم پدر من در قید حیات بودن و هم مادر شوهرم 

ک ب فاصله یکسال از دست دادیمشون

خیلییییی دوست داشتن عروسی مارو ببین از طرفی خیلی دوست دارم تمام طول عروسی ب یادشونهباشم و بدونم اوناهم خوشحالی مارو میبینن و خوشحالن میشه یه  ایده بدین ب صورت نمادین کنارم داشته باشمشون مثلا عکس میتونم بزارم ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این کارارو نکن منم مادرم تو عروسیم نبود و غم عالم تو سینم بود اما ی قطره اشکم نریختم اصلأ نذاشتم کسی از غمم بفهمه این گارا ی جور جلب ترحمه و دشمن شاد کردن خواهرشوهر من تو عروسیم ب دی جی گیر داده بود اهنگ مادر بذار با مادرم برقصم همه غصتو نمیخورن

🥲🥲🥲🥲🥲ولی دلم میخواس باشه

من عروسی دوستم بود پدر و مادرشو باهم از دست داده بود  یه لحظه آهنگ پلی شد مجلس شد عزا همه مهمونا گریه کردن خوده عروس من خیلی عصبانی شدم چون از ته قلبم میخوام همه عروسا با لب خندون برن خونشون و برای همینم میگم تو مادام‌العمر عکسشونه بزاردتو خونه 

ما ایرانیا از اول که حال افسردگی بهمون داده شده اون یه شبو شاددشاددباش منم دوماه پیش عروسیم بود همیشه خاطرات جشن عقد با عروسی رو مرور میکنم و روزم ساخته میشه بی خیال غم میشم