2777
2789
عنوان

ويار دوغ و تعيين جنسيت هفته هفتم بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 46 پست
وای من چقدر دوغ عالیس میخوردم با پنیر روزانه با گوجه مزه بهشت میداد بچه ام دختر بود

واي دقيقا من همينم پنير صبحونه با گوجه ميخورم عشق ميكنم با دوتا گردو 

دوغ هم اليس و هم ابعلي 

منم تخمک گذاری اینارو رعایت نکردم خیلی دوغ و پنیر می‌خوردم و حالت تهوع داشتم خیلیم تنبل شده بودم خدا ...

اي جان چه خوب برام دعا كن هرچي خيره بشه و اگه ب صلاحم هست دخمل بشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي دقيقا من همينم پنير صبحونه با گوجه ميخورم عشق ميكنم با دوتا گردو دوغ هم اليس و هم ابعلي

منم عاشق دوغ الیس بودم بچم دختره

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
ویار هیچ ربطی به جنسیت نداره هفته ای که هستی هم حالت تهوعت دیگه باید کم کم شروع می‌شد پس اون حالتت ه ...

اره حرفت درسته از فردا سعي ميكنم يكم هم شده بخورم مرسي عشقم

عزیزدلم😍😍😍😍الهی هرچی باب میلته خدا کاشته باشه تو دلتوای مرغ و بوی کباب ک من متنفر بودمتهوعم طرف ...

عزيزمممم مرسييييي برام دعا كن هرچي خوبه برام پيش بياد تو دلي داري و خدا صداتو ميشنوه 

تو هم انشالله زايمان راحتتييييي داشته باشي و ديگه اذيت نشي😍😍😍😍

عزيزمممم مرسييييي برام دعا كن هرچي خوبه برام پيش بياد تو دلي داري و خدا صداتو ميشنوه تو هم انشالله ز ...

عزیزدلم چشم

راستی ضعف شدید هم داشتم ولی نمیتونستم چیزی بخورم اکثرا با معده خالی میخابیدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

جدي

بخدا .من چن نفرو دیدم اخه

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اره منم ضعف دارم دقيقا 😍😍😍

برات دعا میکنم نینی دخملی سفید وتپل بیاری

تو هم دعا کن دخمل من آینده داداش داشته باشه و مث خودم نشه🥺🥹🥹

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

خيلي دوس دارم دختر باسه تو اقدام هم همش دوغ ماست و رازيانه و ويتامين سي ميخوردم فقط شبهاي اقدامم يه ...

90 درصد دختر😍

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......