2777
2789
عنوان

ويار دوغ و تعيين جنسيت هفته هفتم بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 46 پست
من همین علائمو داشتم بچم دختر شد

اي جان خدا از دهنت بشنوه اخه ميگن  دوغ چون ترشه پسره

خيلي دوس دارم دختر باسه تو اقدام هم همش دوغ ماست و رازيانه و ويتامين سي ميخوردم فقط شبهاي اقدامم يه شب در ميون بود ديگه قبل از تخمك گذاري و بعدش باشه و اينا رو رعايت نكردم يه شب در ميرن اقدام كردم اما الان خيلي دوغ و پنير ميخورم شك كردم گفتم علائم پسره 

البته اينم بگم خيلي خسته و تنبل شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوايل يعني تا هفته چند دوغ و پنير بودي گلم و از كي شيريني دوست شدي؟

از ۶ هفته عاشق دوغ شدم و چیزای ترش چون چیزای شیرین حالمو بد می‌کرد.. تا هفتهه۱۲ادامه داشت الان کاملا برعکس شده و چیزای ترش حالمو بد میکنه عزیزم 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

از ۶ هفته عاشق دوغ شدم و چیزای ترش چون چیزای شیرین حالمو بد می‌کرد.. تا هفتهه۱۲ادامه داشت الان کاملا ...

عزيزممم منم دقيقا از هفته ٦ ميل ب دوغ و پنير دارم يعني از مرغ اينا بدم مياد نون پنير بيشتر دوس دارم تا غذا 

تو هم تنبل شدي يا زرنگ 

تهوعت چجوري بود گلم 

خوش ب حالت ني ني ت دختره😍😍

انشالللهههههه چون دوغ ترشه گفتم شايد پسر باشه

گلم هرچی که هست ایشالا عاقبت بخیر و شانس دار باشه 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اي جان خدا از دهنت بشنوه اخه ميگن دوغ چون ترشه پسرهخيلي دوس دارم دختر باسه تو اقدام هم همش دوغ ماست ...

منم تخمک گذاری اینارو رعایت نکردم خیلی دوغ و پنیر می‌خوردم و حالت تهوع داشتم خیلیم تنبل شده بودم خدا یه دختر سفید بهم داد ایشالا برا شمام همین میشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

ویار هیچ ربطی به جنسیت نداره 

هفته ای که هستی هم حالت تهوعت دیگه باید کم کم شروع می‌شد پس اون حالتت هم عادیه

در ضمن چونکه چیزی نمیخوری اون حس حالت تهوع و تا شب داری هر چند کم ولی بخور یه چیزی هر یه ساعت اینجوری کمتر اذیت میشی حالا یه لقمه نون و پنیر و سبزی یا یه واحد میوه یا آب میوه یه مشت آجیل یا مویز

گلم هرچی که هست ایشالا عاقبت بخیر و شانس دار باشه

اره سلامتي مهمترين چيزه برام اما ته ته ته دلم اون اخرااااا دختر دوس دارم🥹🥹🥹😍😍😍 اما بازم سلامتي مهمتره

عزيزممم منم دقيقا از هفته ٦ ميل ب دوغ و پنير دارم يعني از مرغ اينا بدم مياد نون پنير بيشتر دوس دارم ...

عزیزدلم😍😍😍😍الهی هرچی باب میلته خدا کاشته باشه تو دلت

وای مرغ و بوی کباب ک من متنفر بودم

تهوعم طرف بعدازظهر به بعد بود یعنی صبحا اصلن تهوع نداشتم

تنبل ک نشدم زیاد ولی بخاطر لکه بینی و جفت سرراهی مجبور ب استراحت بودم 

تهوعم شبا ب اوج می‌رسید و از سیب زمینی و ماکارونی و کوکو بشدت حالم بهم میخورد

الان۱۹هفتم دیگ اوکی شدم