2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج کنم با این شرایط

261 بازدید | 40 پست

۱۹ سالم تازه شده 

قبلا یکی رو دوست داشتم بهش نرسیدم الان نزدیک سه ماه میگذره که اونی که دوسش داشتم ولم کرد رفت تو دوماه اول خیلی داغون شدم آنقدر حرص خوردم و گریه کردم که نزدیک ۹ کیلو تو دو ماه کم کردم در کل پیر شدم 

الان ابجیم نامزد کرده پسر خاله نامزدش ازم خواستگاری کرده در کل تو این سه ماه چهار تا خواستگار داشتم اینم جدیدا خواستگاری کرده که وضعش عالی هست از نظر مالی و کلا همه چی داره هم ماشین هم خونه هم درآمد خوب 

ولی من دوسش ندارم از فکر اونی که دوسش داشتم هنوز بیرون نیومدم الان به نظرتون چکار کنم اینم رد کنم کلا تا چند سال به ازدواج فکر نکنم دانشجو هستم خونه پدرم هم همه چی برام فراهمه یعنی کمبود هیچی ندارم هر چی بگم برام مهیا میکنن نمی‌دونم چیکار کنم الان شما جای من بودین چیکار میکردید

ببین اخلاق و خونواده‌ی پسره‌ی چطورن

اگه خوبن و ازدواجو دوس داری و مطمئنی ازینکه زود ازدواج کنی پشیمون نمیشی قبول کن

در مورد تروماها و اخلاق خونواده خیلییییییییی خوب تحقیق کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اخلاق و خونواده‌ی پسره‌ی چطورناگه خوبن و ازدواجو دوس داری و مطمئنی ازینکه زود ازدواج کنی پشیمون ...

ترس ازدواج پیدا کردم خانواده کسی که دوسش داشتم خیلی اذیتم کردن خیلی حرصم دادن الان دیگه میترسم همش میگم شاید اونجوری باشن

یکی از دوستام با همسرش ۱۳.۱۴ سال اختلاف سن دارن خیلی همسرش قدرش میدونه و..

درسته ربطی به سن ندارع ولی من با اونی که دوست بودم ۶ سال اختلاف سنی داشتیم که به نظرم زیاد بود وقتی اومد خواستگاری هم خودش هم خانوادش خیلی اذیت کردن به شعور و فهم طرفت بر میگرده نه سن و سال