2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج کنم با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست
درسته ربطی به سن ندارع ولی من با اونی که دوست بودم ۶ سال اختلاف سنی داشتیم که به نظرم زیاد بود وقتی ...

بله دقیقا همنجور هس ولی اگر یک درصد از خاستگارت خوشت امد به خودتون مهلت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته تحصلی خودت؟شغل اون؟سطح مالی خانواده خودت؟

من رشته دانشگاه تربیت بدنی 

نمی‌دونم نپرسیدم فقط گفتن پولدارن هنوز اصلا اجازه ندادم بیان جلو یجورایی ترس دارم 

سطح مالی ما متوسط رو به بالا خداروشکر همه چی داریم 

عزیزم زود نمیخاد ازدواج کنی چند ماه باهم رفت امد کنید بعدش متولد ۸۴ هستین؟

بله ۸۴ 

آخه الان ابجیم داره ازدواج می‌کنه قشنگ از زمانی که خواستگار اومد تا عروسی فقط ۶ ماه طول کشید یعنی نصف یکسال خانواده من به طولانی کرد نمیزارن،

من رشته دانشگاه تربیت بدنی نمی‌دونم نپرسیدم فقط گفتن پولدارن هنوز اصلا اجازه ندادم بیان جلو یجورایی ...

خوب فکر کردم که مثلا وضعیت مالی خودتون معمولی باسه که پولداری رو جز اپشن نوشتی

ببین چون خانواده ات هز نظر سطح مالی در جایگاه خوبی هستند مطمئن باش که خواستگار پولدار برات زیاد میاد تو تازه ۱۹ سالته هم هست اول راهی

بیشتر زوم کن روی اخلاق و شخصیت طرف چون پولداری بدن اینا به درد نمیخوره اخلاق و شخصیت طرف میتونه ی کاخو برات تبدیل به زندان کنه

و البته پدرو مادرش خیلیییی مهم هستند گور پدر هرکسی میگه که خانواده اهمیتی نداره مگه طرف میخواد با خانواده شوهرش زندگی کنه

در هر صورت اون ادم تو این خانواده بزرگ شده و تو قراره باهاشون خیلی در ارتباط باشی 

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

خوب فکر کردم که مثلا وضعیت مالی خودتون معمولی باسه که پولداری رو جز اپشن نوشتیببین چون خانواده ات هز ...

نه خواستگارایی که داشتم اکثر پولدار بودن بجز همین شخصی که دوسش داشتم و ولم کرد که نظر نظر مالی پایین تر بود 

آره خانواده خیلی مهمه این موضوع رو قشنگ درک کردم خانواده طرف خیلی روش تأثیر میزارن متاسفانه 

خودمم حس میکنم باید به خودم فرصت بدم ولی همش میگم اگر بهتر از این نیاد چی کلا تو دو راهی هستم

بله ۸۴ آخه الان ابجیم داره ازدواج می‌کنه قشنگ از زمانی که خواستگار اومد تا عروسی فقط ۶ ماه طول کشید ...

عزیز حداقل ۲ سال باید نامزد باشین منم ۸۴ هستم و در شرف ازدواج هستم میدونم اولش دو دل میشی که مسولیت میتونی انجام بدی یا نه ولی توکل کن به خدا خودش درست میکنه

نه خواستگارایی که داشتم اکثر پولدار بودن بجز همین شخصی که دوسش داشتم و ولم کرد که نظر نظر مالی پایین ...

ببین ما اطرافیانمون واقعا همهه پولدارن 

و واقعیت اینکه هر چند تلخ ولی ۹۹درصد پولدارا دنبال یکی مثل خودشونن یا حتی بالاتر 

الان بری بیرون از بالا تا پایین شهر همه عملی همه به خودشون میرن همه خوشتیپن خیلیام تحصیلات تا دکترا دارن ولی چند نفر از اینا حامی مالی دارن؟چند نفر پولدارن؟

و الانم همه دنبال اسم و رسم پز دادن هستند و دنبال دختری میرن که خانواده پولداری هم داشته باسه پسسس مطمعن باش که از این نظر مشکلی نداری

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

اگر خاستگارت حداقل یک درصد به چشمت امد بهش فکر کن و اخلاقش مخصوصا بعد چند وقت همه چی عادی میشه برات

میترسم همش ترس از ازدواج پیدا کردم بعد یه نفر رو دوست داشتم که ولم کرد رفت هنوز به فکر اونم نتونستم فراموشش کنم نمیدونم چیکار کنم