2777
2789

تقریبا دو سه سالیه وقتی حرف میزنم بخصوص در مورد احساساتم یا هر چیز دیگه ای اظطرابم خیلی زیاد میشه 

واقعا اذیتم 

واسه همینه از همه دور شدم 

کسی هست اینجوری باشه؟

تا حالا با این دید نگاه نکرده بودم

اما چند وقت پیش اضطراب زیادی داشتم

و رفتم دکار بهم دوتا دارو داده خیلی راضیم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا با این دید نگاه نکرده بودماما چند وقت پیش اضطراب زیادی داشتمو رفتم دکار بهم دوتا دارو داده خ ...

اسمشون چیه

منم باید دارو بخورم ولی ترک کردم 

کاش بقیه درکم میکردن که واقعا دارو برای من حیاتیه ولی چون خودمو اوکی نشون میدم حس میکنن مشکلی ندارم و دارم ادا در میارم

ممکنه بازخوردایی که بهت دادن و واکنشهایی که دادن بد رو بدتر کرده باشه

و معمولا صحبت کردن درمورد عواملی که بابتشون ناراحتیم سخته و طبیعیه دردت بیاد اما برای درمانت لازمه

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
اسمشون چیهمنم باید دارو بخورم ولی ترک کردم کاش بقیه درکم میکردن که واقعا دارو برای من حیاتیه ولی چون ...

پراپونول ۲۰

ازیپم ۱۰ ک من نصف میخورم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
پراپونول ۲۰ازیپم ۱۰ ک من نصف میخورم

قرصات ضعیفن اذیتت نمیکنن 

حتما مشکلت هنوز شدید نیست که این دوز کم تونسته بهت کمک کنه 

انشالله خوب میشی زود رفتی دنبال درمان کار خوبی کردی

منم مشکل اصلیو‌ همینه هم مودی هم مظطرب کلا ترکیب بیخودیه مثلا میام استوری میذارم بعد سه دقیقه پاک می ...

من به این شدت نیست اما خب منم تقریبا همینم متاسفانه نمیتونم راهنماییتون کنم چون خودمم درگیرشم 😄

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ممکنه بازخوردایی که بهت دادن و واکنشهایی که دادن بد رو بدتر کرده باشهو معمولا صحبت کردن درمورد عوامل ...

آدمای سمی دورم زیاد بوده خیلی انتقادم میکردن همین خانواده خودش یه نمونه ست 

ولی کاریش نمیشه کرد🙂

درمانم روانشناس نمیتونم چون میگم با حرف زدن مشکل دارم حالم بدتر میشه خیلی بدتر و حتی ب روانشناس هم اعتماد ندارم همون روانپزشک واسه من بهتره که خانواده م همیشه مانع میشن باعث میشن همیشه نصف نیمه داروهامو ول کنم

من به این شدت نیست اما خب منم تقریبا همینم متاسفانه نمیتونم راهنماییتون کنم چون خودمم درگیرشم 😄

این تاپیکو نداشتم که راهنماییم کنید دکتر که نیستید از کجا بدونید همه مون مشکل داریم اینکه انتظار داشته باشم بهم کمک کنید انتظار بیخودیه 

فقط خواستم همو درک کنیم بلاخره حس خوبی داره کسیو ببینی که مثل خودته حس می‌کنی داری درک میشی