هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسمشون چیهمنم باید دارو بخورم ولی ترک کردم کاش بقیه درکم میکردن که واقعا دارو برای من حیاتیه ولی چون ...
پراپونول ۲۰
ازیپم ۱۰ ک من نصف میخورم
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ممکنه بازخوردایی که بهت دادن و واکنشهایی که دادن بد رو بدتر کرده باشهو معمولا صحبت کردن درمورد عوامل ...
آدمای سمی دورم زیاد بوده خیلی انتقادم میکردن همین خانواده خودش یه نمونه ست
ولی کاریش نمیشه کرد🙂
درمانم روانشناس نمیتونم چون میگم با حرف زدن مشکل دارم حالم بدتر میشه خیلی بدتر و حتی ب روانشناس هم اعتماد ندارم همون روانپزشک واسه من بهتره که خانواده م همیشه مانع میشن باعث میشن همیشه نصف نیمه داروهامو ول کنم