2777
2789
عنوان

بنظرتون اسم آیهان عجیبه

452 بازدید | 50 پست

تو تاپیک پربازدید دیدم که چند نفر گفتن آیهان براشون عجیبه .من اسم پسرم آیهان هست.واقعا ناراحت شدم بقیه این فکرو میکنن.نکنه بعدا تو جامعه مسخرش کنن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐 چرا هرکی هرچی میگه شما باید به خودت بگیری و بابتش خودت رو ناراحت کنی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اتفاقا بنظرم خیلیم قشنگه کجاش عجیبه

یه همکلاسی هم داشتم دختر بود ولی از بس اسم ایهان رو دوست داشته ما تا چندسال فکرمیکردیم اسمش ایهانه میگفته ایهان هستم میگفتیم اسم پسرونس میگفت هم دخترونس هم پسرونه بعدها فهمیدیم اسمش تامیلا بوده عاشق اسم ایهان بود

وا این چ حرفیه ک میزنی عزیزم اول از همه شما دل خودتون و سلیقه خودتون مهمه ک این اسم ب دلتون نشسته و روی بچتون گذاشتین مگ باید ب حرف بقیه باشی؟ دو اینکه من اکثر فامیلامون اسم بچه هاشونو ایهان گذاشتن خیلیم شیکه

منم خوشم نمیاد 

ولی عزیزم قرار نیست همه از هر اسمی خوششون بیاد ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.