2777
2789

چه رشته ای 

بعضی‌رشته ها شهر دیگه هم هم می ارزن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عقل داشته باشید برید دنبال پیشرفتتون ترم اول سخته بعد کم کم اونجا جا میفتید عادت میکنید

مخصوصا اگه مهارت خاصی دارید که میتونید کار کنید یا خانواده ساپورت میکنن که پانسیون خصوصی کنار دانشگاه کرایه کنید خوابگاه هم نخواید برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین رشته ای که دارم شهر خودم میخونم تهران هم قبول بودمچقدر مشاورم بهم گفت برو تهران احساسی تصمیم ...

تهران واقعا شهر خوبیه برای دوران دانشجویی 

پر از میشه گفت ماجراجویی! دوستای من رفتن تهران هرزوز یه طرف میگردن

همایش های مختلف ، مراسمات و افتتاحیه های مختلف 

چ رشته ای میخونی

رشته مهم نیست واقعا 

مهم اینه که بری پیشرفت کنی

اون خانواده ای که بخاطرش میمونی شهر خودت وقتی کم کم بزرگ بشی فقط به خودشون فکر میکنن و زندگی تو خونه پدرمادرت دیگه هیچ فرقی با بودن تو یه شهر دیگه نداره از نظر تنهایی و مستقل شدن فقط فرصت پسشرفت رو میگیری

تهران واقعا شهر خوبیه برای دوران دانشجویی پر از میشه گفت ماجراجویی! دوستای من رفتن تهران هرزوز یه طر ...

دقیقا

یکی از دوستام رتبه ش دقیقا ۲ برابر من شد

رفت شهید بهشتی

انقدر پیشرفت کرد

از ترم دو مقاله نوشت یه عالمه گشت و گذار کرد حال روحیشم خیلی خوبه

دقیقایکی از دوستام رتبه ش دقیقا ۲ برابر من شدرفت شهید بهشتیانقدر پیشرفت کرداز ترم دو مقاله نوشت یه ع ...

:) ایشالا توام تو شهر خودت موفق میشی برای ادامه‌ی زندگی میری شهر بزرگتر

دوستت پزشکی شهید بهشتی رفت؟

اره دانشگاه تهران قبول بودم من پزشکی میخونم شهر خودم

فدای سرت خب تهران بهتر بود من تهران زندگی میکنم و واقعا هیچچچ جای دیگه رو دوست ندارم

بجاش سرزنش خودت از دانشگاهت‌ لذت ببر

و یه سوال شما تازه قبول شدی؟ چون ۲۴ سالته میپرسم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عزیزم ن تهران مهمه نه سایر دانشگاه ها.مهم اینه که بعد دانشگاهت بتونی ی کار خوب پیدا کنی.حالا یا اس ...

مهم اینه چقدر شهری که داری توش درس میخونه موقعیت برای پیشرفتت ایجاد میکنه 

به نظرم دانشگاه رفتن تو شهر خودت انگار که دبیرستانی هستی

:) ایشالا توام تو شهر خودت موفق میشی برای ادامه‌ی زندگی میری شهر بزرگتردوستت پزشکی شهید بهشتی رفت؟

اره رفت شهید بهشتی 

الکی منو گول زدن گفتن اینجا کنار خانواده راحت تری

درصورتیکه به محض اینکه رفتم سال دوم کامل مستقل شدم واسه خودم غذا درست میکنم تنها همه جا میرم پدرمادرم رو کم میبینم هیچ فرقی با تهران بودنم نداره 

گفتن تو وابسته ای روحیه ت لطیفه از همین چرت و پرتا که الان بعد سه سال فقط پشیمونی دارم هرروز