2777
2789

تقریبا هر دوساعت

کل روزو درحال حرف زدن هستیم، پیامامون قطع نمیشه ولی دیر جواب بده دوباره پیام میدم انقدرر پیام میدم تا بیاد😁بعدشم اگه دلیلش منطقی نباشه قهر میکنم

زودم نگرانش میشم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا هر دوساعتکل روزو درحال حرف زدن هستیم، پیامامون قطع نمیشه ولی دیر جواب بده دوباره پیام میدم ان ...

زشت نیست من تازه اشنا شدم من پیام بدم ؟ احساس میکنم اون باید پیگیر باشه 

زشت نیست من تازه اشنا شدم من پیام بدم ؟ احساس میکنم اون باید پیگیر باشه

نمیدونم

ما دوساله باهمیم خجالت و اینا نداریم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

نمیدونمما دوساله باهمیم خجالت و اینا نداریم

من نمیدونم چکار کنم ،پیام ندم لااقل ببینم پیام میده خواستم بدونم چند ساعت نباشه بیخیالش بشم کلا الان ۵ ساعته پیام نداده 

پیام نده تا بده