2777
2789

من یه دختر یه پسر دارم و 38 سالمه

شوهرم چندین ساله گیر داده بچه سوم و منم دزدکی دستگاه گذاشتم فکر میکنه نازام! 

الان گیر داده یه دکتر عالی پیدا کردم وقت بگیر برو پیشش! 

مشکلمالی ندارم ولی روحیه بچه سوم ندارم شوهرمم تو بزرگ کردن و کارای خونه همکاری نمی کپه

حالا من وقت بگیرم برم چطور دکترو راضیکنم الکی دار بنویسه بگیرم ولی مصرف نکنم؟ 

لطفا کمککنین خیلی تحت فشارم

خودم چندین ساله آرام بخش میخورم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

ایودی ‌‌؟ دکتر این کارو نمیکنه راست و دقیق میگه اگه شوهرت باهات بیاد 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر بگو دکتر گفته سنت رفته بالا ذخیره تخمدانت کمه دارو هم فایده نداره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ایودی ‌‌؟ دکتر این کارو نمیکنه راست و دقیق میگه اگه شوهرت باهات بیاد

آره آی یو دی

شوهرم نمیاد تنهایی میرم

ولی نمیدونم دیگه چی بگم

خسته شدماونقدر این دکتر اون دکتر فرستاده منو

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

برام عجیبه اینقدر پنهان کاری از همسر ....

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

این کار خیانته از نظر من

اصلا هم نیس اوردن بچه ی سوم با این شرایطی که اسی گفت خیانته

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

جلوی ظلم و ظالم وایسا. این دیکتاتور بازیا یعنی چی؟

یعنی شما حق نداری بعد از دوتا بچه راجع به بدن خودت تصمیم بگیری؟

مثلا چیکارت میخواد بکنه اگه نری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».