2777
2789
عنوان

عاشق مالتون بشن چیکار میکنید

293 بازدید | 30 پست

بچه ها یه مدته به طور منطقی از کسی که همدیگه رو دوست داشتیم جدا شدم( خودمم گفتم چون تفاوت ها و فاصله ها زیاد بود)

ولی الان که مدتی گذشته اعتقادم به عشقش رو از دست دادم حس میکنم به خاطر مال بوده که اینقدر مصمم بود به بودن با من. نه عشق….:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدری مال و منال داریم کسی بخاطرش عاشقمون بشه

واقعا بده از اینکه دوستش دارم بدم میاد! منطقم باعث شد از اون چاه بیام بیرون ولی خوب گاهی ادم فکر میکنه و فکرا درگیرش میکنن

چیشد همچین حسی پیدا کردی

میدونید خیلی دوسش داشتم،من پدرم توی شهرمون ادم برو بیا داری هست و خوب برای من همه چیز تهیه کرده ، یه بار اومد شهرمون بدون اینکه به من بگه بعدها گفت اومدم شهرتون واسه یه کاری هرچی ازش پرسیدم نگفت چه کاری بعد از اون افتاد روی اینکه حتما باید باهام عروسی کنی و اینا… حس میکنم اومده پرس و جو درباره خانوادم و اینکه ببینه وضعمون چطوره…

عزیزم اون بیرون کلی ادم هست که تورو برا خودت بخواد

متاسفانه الان فکرم اینکه اونی که اونقدر به عشقش باور داشتم اینجوری بوده دیگه بقیه قراره برای چی بخوان…فکر نمیکنم عشق واقعا دو طرفه باشه

میدونید خیلی دوسش داشتم،من پدرم توی شهرمون ادم برو بیا داری هست و خوب برای من همه چیز تهیه کرده ، یه ...

هرجور آدمی پیدا میشه دیگ بهترین کار صبره بنظرم تا مطمعن شی