الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس کردم اون شخصی که منو دک کرد بخاطر همین طرز فکرش بود
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
درسته ...همون بهتر ک جدا شدین تجربه میشه واستباید دنبال یکی باشی که یا در حد خودت باشه یا ازت سر تر ...
اره متاسفانه الان که فکر میکنم گاهی میگفت تو نمیفهمی یا اینکه من پسر حاجی نیستم و اینا… من هیچ وقت از کسی چیزی نخواستم حتی اون، بدون اینکه چیزی داشته باشه گفتم من کنار میام با نداشته هاش ولی الان که گذشته حرفاشو مرور میکنم میفهمم منطقم درست کارشو کرده
ببین تا به حال از من چیزی نخواسته که بگم، ولی توی حرفاش تفاوت مالی و اجتماعیمون رو زیاد به لب اورده و یهو بعد از اینکه یه بار یواشکی اومده بوده شهرمون قصدش برای ازدواج جدی شده بود..