2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 57 پست
بله درسته. من این ماه و پرداخت کردم. ولی. واسه آبان دوباره میخواستم پرداخت کنم. که نشد بهمن پرداخت ش ...

نه همون آبان هستش

برو قسمت خدمات سابقه ببین تا چه ماهی سابقه واست ایجاد شده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیاری چه فرقی با-زنان خانه دار داره؟

اختیاری مبلغش دو میلیون و سیصد هست

بیشتر برای آقایون بهتره چون برای درمان تعداد نفرات تحت تکفلشون مبلغ تغییر نمیکنه و درمانش تو درمانگاه و بیمارستان های تامین اجتماعی رایگان هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
باشه عزیزم ممنون ازت

اگر نتونستی برو تامین اجتماعی، اگه سختت هست صبح میرم اداره درخواست دوستی بده، کد ملیت را میزنم سامانه یه شماره واست پیامک میشه اونا بهم بگی بیمه ت میکنم

کارمند تامین اجتماعی هستم 

[QUOTE=368090331]سامانه غیرحضوری تامین اجتماعی اگه تو این سایت بیمه شدی وارد شو از قسمت بیمه شدگان ب ...

کارمند تامین اجتماعی هستم

اگه مشکل داشت و نتونستی درستش کنی بازم 8 صبح به بعد درخواست دوستی بده، کد ملیت را بزنم، واست چک کنم ببینم مشکل کجاست، راهنماییت کنم

نه همون آبان هستشبرو قسمت خدمات سابقه ببین تا چه ماهی سابقه واست ایجاد شده

باشه ممنون. یبار رفتم بهمن واریز شده بود. آبان همچنان مونده بود

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اگر نتونستی برو تامین اجتماعی، اگه سختت هست صبح میرم اداره درخواست دوستی بده، کد ملیت را میزنم سامان ...

فدلت عزیزم. باشه

اگر نتونستی برو تامین اجتماعی، اگه سختت هست صبح میرم اداره درخواست دوستی بده، کد ملیت را میزنم سامان ...

عزیزم بچه کوچیک دارم هنوز بیدار نشده. من بهتون درخواست دوستی دادم

عزیزم بچه کوچیک دارم هنوز بیدار نشده. من بهتون درخواست دوستی دادم

کد ملیت را بفرست واسم

سامانه غیرحضوری تامین اجتماعیاگه تو این سایت بیمه شدی وارد شو از قسمت بیمه شدگانبیمه فراگیر خانواده ...

سلام دوست عزیز
من ۸ سال سابقه پرداخت بیمه از محل کارم داشتم بعد از اون زنان خانه دار واریز کردم الان ۱۳ سال سابقه دارم .می خواستم ببینم چه طور می تونم حقوق بازنشستگیم را اضافه کنم ،؟  امکان رفتن به سر کار با حقوق بالا را دارم