2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه دار

668 بازدید | 57 پست

دوستان من قبل ۷سال سابقه بیمه داشتم.از مهر ماه ادامه شو بیمه زنان خانه دار واریز میکنم. فقط ماه آبان رو فراموش کردم واریز نکردم. اونو تو سیستم چطوری واریز-کنم بلد نیستم .

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجوری که قبلی را پرداخت کردی

تو کدوم سایت بیمه شدی؟ 

es

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

سامانه غیرحضوری تامین اجتماعی

اگه تو این سایت بیمه شدی وارد شو از قسمت بیمه شدگان

بیمه فراگیر خانواده ایرانی

ردیف سوم پرداخت حق بیمه زنان خانه دار

وارد کردن تعداد ماهی که میخوای پرداخت کنی 

پرداخت حق بیمه وارد درگاه بانک میشی و مثل خرید اینترنتی با رمز دوم کارت بانکی پرداخت میکنی

یادت باشه بیمه آبان تا آخر دی بیشتر وقت نداره وگرنه بیمه قطع میشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بیمه زن خانه دار چجوریه؟ باید چطور ثبت نام کنم؟

کدوم شهری؟ 

بیمه خویش فرما یا چی؟

خویش فرما به بیمه ای میگن که خود شخص خودش را بیمه کنه و کارفرما نداشته باشه

که شامل بیمه آزاد، دانشجویی، زنان خانه دار، اختیاری میشه

بندرگناوه ام

مجردی یا متاهل؟ 

هیچوقت بیمه بودی؟ 

متاهلم.. قبلا تامین اجتماعی بودم

اگه همسرت بیمه هست میتونی درمان همچنان زیر مجموعه همسرت باشی و فقط بیمه بازنشستگی واسه خودت پرداخت کنی

حداقلش 880 هزارت 

اگه خواستی میری سامانه غیرحضوری تامین اجتماعی ثبت نام میکنی

باید سیم کارت به نام خودت باشه

کامنتای قبلی نحوه پرداخت را گفتم ردیف دوم انعقاد قرارداده، قرارداد که بستی بعدش ردیف سوم پرداخت