2777
2789
عنوان

اونایی از کیک پزی سر در میارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی موفق میشم عزیزم میشه سایز بگی مثلا۲۴ .... من تازه واردم

آره حتمااا

25 بگیر اوکیه

شیرین پزی فوق العاده اس اصلا خسته نشو😍

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

قالبت باید گالوانیزه باشه 

حدود ۲۳ تا ۲۵ سایز قالبت 

باید بدونی چ مدلی میخای بپزی 

تمرین کنی

مثلا شکلاتی بخای 

یا نسکافه...... مواد کیکت باید درجه یک باشه 

مثلا سومری تهیه نکن از لوازم قنادی بگیر

قالبت باید گالوانیزه باشه حدود ۲۳ تا ۲۵ سایز قالبت باید بدونی چ مدلی میخای بپزی تمرین کنی مثلا شکلات ...

برای کیک های کافه ای ارد قنادی حتما باید باشه یا ارد معمولی هم میشه روغن چطور من خیلی این کارو دوست دارم فقط یکم نگرانم نتونم

برای کیک های کافه ای ارد قنادی حتما باید باشه یا ارد معمولی هم میشه روغن چطور من خیلی این کارو دوست ...

عزیز م علاقت مشخصه  موفق باشی

بله ارد قنادی

اول قبل شروع پاپیون نصب کن 

صفحه فرشته صادقیان پیدا کن 

برو تو کانال هاش تو ایتا کلی دستور معتبر داره

تو یوتیوب یه پسر هس اسمش علی موهاش فر دستور کیک های خوبی داره مخصوصا کیک  شکلاتی

یکم فیلم ببین بعد شروع کن

قشنگم هر سوالی داشتی بپرس بیان سایت و ببینم حتما جواب میدم ❤️

مرسی عزیزم اومدم اینجا بپرسم من میخوام فروش کیک کافی شاپی داشته باشم من تازه واردم قالب چه سایزی بخرم چه لوازمی بخرم که کاربردی باشه برای کیکای کافه ای از روغن خاصی باید استفاده کنم یا ارد معمولی خوبه(ارد نونوایی) یا حتما باید ارد قنادی باشه کلا چه اصولی رعایت کنم که فروش داشته باشم اگه دستورای کیک کافه دارین که خوبه لطفاً برام بزارین عذرخواهی میکنم ببخشید یکمی طولانی شد🌹🌺🌺

مرسی عزیزم اومدم اینجا بپرسم من میخوام فروش کیک کافی شاپی داشته باشم من تازه واردم قالب چه سایزی بخر ...

قشنگم من کیک خیلی میپزم ولی برای فروش نه مثلا مراسمی توی خانواده باشه کیکشو خودم میپزم 

وسایل هایی هم که دارم حداقله ولی چیز خیلی مهم توی کیک پزی همزن برقیه و شما که میخای یه صورت حرفه ای و شغلی دنبال کنی این رو از این همزن بزرگ است که کاسه داره و وسایل دیگه اگه بگیری مثل قالب فرچه شابلون پیمانه های اندازه گیری اینا همه سلیقه ایه 

من خودم کیک هامو معمولا با یه قالب اونم قالب قفلی درست میکنم ولی خیلی قلق داره این چون اگه خوب فیکس نکنی و زیرش کاغذ روغنی نزاری مایع کیک از زیرش شره می‌کنه شما میتونی برای راحت تر بودن قالب دایره یا مربع بگیری قطرش هم بازم دلبخواهه اینکه چقدر کیکت قراره پف داشته باشه و اینا همش چیزیه که خودت درست میکنی و اطلاع داری،ولی خوبی قالب قفلی اینه چیز کیک ها هم توش راحت درست میشن و درسته درمیان واسه همین انتخابم بوده همیشه

برای کیک هام من از همه نوع آردی استفاده کردم هم آرد نونوایی هم قنادی و قطعا که آرد قنادی برای کیفیت کیک بهتره چون مخصوص همین کاره ولی آرد نونوایی هم اگه اصول سه بار الک کردن رو انجام بدی همون کیفیت رو داره و میتونی توی هزینه هات هم صرفه جویی کنی 

و اینکه حتما اردت رو حتی اگه آرد قنادی بود الک کن چون خیلی بهتر میشه پف کیک

دستور پخت هم دارم ولی طولانیه تایپ میکنم یه جا برات میزارم😅

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏