2777
2789

بخدا خسته شدم سرم درد میکنه دیگه بریدم از زندگی اسیر دستت یه عشق و حس داغون یک طرفه شدمم فک نمیکردم یک روزی بخوام اینقدر دنبال یه پسر بچه سال 22 سال بیفتم و اونم منو چپ خودش حساب نیارههه این ترم که دانشگامون تموم شدد همکلاسی هم نیستیم رشته هامون و ترم هامون فرق دارههه دلم داره لک میزنه براشش با امروز شده 16 روز که ندیدمش مغزم رد داده بخدا نمیدونم چیکار کنم خودش از حس من نسبت به خودشش نمیدونهه من یواشکی و از دور دوستش دارم فقط جرعت اینکه جلو برم بهش بگم هم ندارم چون ادم بشدت بشدتتتتتت مغروری هست و میدونم ری اکت خوبی ازش نمیگیرم کل دغدم اینه ترم بعد چطور باهاش همکلاس شم که بتونم ببینمششش من دیگهه مغزم نمیکشههه نمیتونم ندیدنشش رو تحمل کنمم خیلی خستم خیلیی بخاطر این یک نفرر هیچ ادمی به چشمم نمیاد جوری رفتار میکنم انگار که یه ادم متاهل و بچه داریم که به شوهرم و خانوادم متعهدم حتی یک پسر تو دانشگاه ازم سوال درسی بپرسه بخوام جوابشو بدمم عذاب وجدان میگیرم و حس بدی بهم دست میده خدایا منو بکششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم گیر داده بگم ولی غرور من چی میشه؟ تا همینجاشمم خیلی جاها قید غرورمو زدم و خیلی احمقانه رفتار ک ...

اینم روش 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ب دوستت بگو بهش بگه ولی اسمتو نگه؛ازش بپرسه ببینه اهل رابطه هس یا اینکه خودش کسیو نداره!و بعد بهش بگه ک اون طرف تویی!

خودتم میتونی با یه پیج فیک،یا اصلا اگر حضوری اذیت میشی دایرکتشو پیدا کن بهش پیام بده و سربحثو باهاش باز کن از مسائل الکی پرسیدن شروع کن تا بفهمی چطور ادمیه و دراخر حستو بگو!!

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه🌱✨️

ب دوستت بگو بهش بگه ولی اسمتو نگه؛ازش بپرسه ببینه اهل رابطه هس یا اینکه خودش کسیو نداره!و بعد بهش بگ ...

ممکنه پسره عاشق دوستش بشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ب دوستت بگو بهش بگه ولی اسمتو نگه؛ازش بپرسه ببینه اهل رابطه هس یا اینکه خودش کسیو نداره!و بعد بهش بگ ...

اخه من دوستی ندارم تو دانشگاه یکی هستش که اونمم همیشه باهام هست و کراشم خیلی دیدتشش و دوستم بره بپرسه مسلما طرف میدونههه خبر من داره میگه با پیج فیک هم برم بگم بنظرت؟ میترسم جوابمو نده قبلا یک بار جواب نداد چشمم ترسیدهه

اخه من دوستی ندارم تو دانشگاه یکی هستش که اونمم همیشه باهام هست و کراشم خیلی دیدتشش و دوستم بره بپرس ...

برای اخرین بار بنظرم تلاشتو کن،و قبل از اینکه اقدامی کنی جرعت نه شنیدن رو داشته باش!

برو با پیج فیک بهش پیام بده بحث درسو پیش بکش سوالات درسی بپرس،ببین اصلا چطور برخورد میکنه!

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه🌱✨️