2777
2789
عنوان

این اسکرین چت تو گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره ی خانومه رو داری بده یکی زنگ بزنه بگه اومدی پاتو کردی تو زندگی خواهر من زندگیتو نابود میکنم بب ...

اینو یادم بمونه ایده خوبیه🙁👌🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اصلا دوماه خاب و خوراک ندارم شوهرم منو تهدید میکنه اگر به اونا زنگ بزنم ابروش میره و من حق ندارم ب ...

بالاتر گفتم خودت اینکارو نکن 

بعدهم بزن زیر همه چی

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

شماره ی خانومه رو داری بده یکی زنگ بزنه بگه اومدی پاتو کردی تو زندگی خواهر من زندگیتو نابود میکنم بب ...

شوهرم به خانومه گفته به شماره های زنم ج نده  خودش ادعا میکنه روابطشون راجب کار  و وام ضامن ایناس  اما اینم گف که از شوهرم ۶۰میلیون قرض کرده

اصلا دوماه خاب و خوراک ندارم شوهرم منو تهدید میکنه اگر به اونا زنگ بزنم ابروش میره و من حق ندارم ب ...

خوب دیگه مطمعن باش داره خیانت می‌کنه حالا فکر کن زنگ هم زدی آخرش که چی ؟ یا باید با شوهرت ادامه بدی با ندی وگرنه اوضاع همینه 

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

خی خی سایته اینجا

منم اول مث شمافک میکردم ک الکین ک میگن خیانت ایناتااینکه ی روزشوهرم یه گوشی دستش بوداوردگذاشت توگشوگفتم گوشی توه گفت نه گوشی مخفی فلانیه رفت سفرداده دست من زنش نبینه من چشام چهارتاشدگفتم باسه تابچه کثافت کاری میکنه

بگو چرا آبروت بره مگه کاری کردی؟

میگه این حرفارو نزن زشته اخه چون میدونم شوهر طرف هم قرار بود با شوهرم سر یه ماشین شریک بشن  اصن خیلی پیچیده س موندم چیکار کنم  شوهرم میگع  اشتباه کردم پنهون کردم تو از این به بعد نگاه کن اگر من زنگ زدم یا اون اون موقع بگو

شوهرم به خانومه گفته به شماره های زنم ج نده خودش ادعا میکنه روابطشون راجب کار و وام ضامن ایناس ام ...

اصلا تو زنگ نزن 

فقط شماره رو بده ب کسی 

اگه اسم پیجش رو داری با یه اکانت فیک برو آمار خانوادش رو دربیار با همون اکانت فیک ب تک تک خانوادش بگو این اومده تو زندگی من نمیخوام آبروریزی کنم جمعش کنید

شوهرت هم فهمید بگو طرف جند.ه بود معلوم نیس با چند نفره

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

اگه واقعا قصد جدایی داری تا ته این موضوع برو 

ولی اگه میخوای به هر قیمتی بمونی بهتره زیاد همش نزنی‌ بیشتر بو میده گندی که زده رو

اول فکر کن تصمیم بگیر بعد دست به کار شو

چون اینجوری دودش تو چشم خودتون هم میره 

حتی آبرو اعتبار خونوادگیتون‌ زیر سوال میره و آخرش هم جز غصه و افسردگی و پشیمونی هیچی نصیبت نمیشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
میگه این حرفارو نزن زشته اخه چون میدونم شوهر طرف هم قرار بود با شوهرم سر یه ماشین شریک بشن اصن خیلی ...

کاش به کسی اعتماد داشته باشی اون پیامی چیزی بده یا آمارشو دراره و اینکه همیشه هم‌گوشی شوهرتو چک کن ببین پوشه مخفی آلبومی چیزی نداشته باشه