2777
2789
عنوان

یکی از پسرای فامیل تعقیبم میکنه

236 بازدید | 22 پست

از اقواممونه و بالای ۴۰ سالشه مجرده ولی بهش نمیخوره فکر میکنی کم سن و سال تر از این حرفاست

به عنوان یه آدم بی آبرو و فاسد میشناسنش

منم حدودا ۱۸/۱۹ سالمه

یبار غیر مستقیم شماره داد

و دیروزم کنار سوپری محلمون وایساده بود تا متوجه ما شد یهو دنبالمون راه افتاد چندجا تو مسیر ماشینمون وایساد و اونم با فاصله یکم جلوتر وایساد و بعد که من پیاده شدم بازم حدود نیم ساعت همونجا موند

خانوادم نمیدونن این موضوع رو و اگه بفهمن حساسیتشون رو من بیشتر میشه

منه احمقم از رو بچگی چن سال دوسش داشتم ولی خب به رو نیاوردم و کلی اذیت شدم سر همین حس احمقانه ولی خب نمیدونم چیکار کنم الان اگه یبار متوجه بشن اقواممون کلی حرف درمیارن🤦🏻‍♀️

چیکار کنم؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اونم میدونه یه موقعی دوستش داشتی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم میدونه یه موقعی دوستش داشتی

نه بابا هیچ کسی نمیدونه جز خودم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

چجوری مردی که جای بابات هستو دوست داشتی حتما روانشناس برو 

الان داشتم تو ی تاپیک دیگه میگفتم 

ی اقایی مشتریم بود خیلی پولدار حدود پنجاه سالش بود هر دفه با ی دختر کم سن بیست ساله ،هجده ساله ،بیستو دوساله میومد هر دفه با یدختر بچه سن 

فیتتیش دخترای کم سنو داشت تنوع طلب هم بود اینا مریض جنسی ان با پول دخترارو میخرن 

چ مشکوک میزنه حتما به پدر مادرت بگو

ببین خانواده خیلی بی حیثیتین تو اقواممون تنها خانواده ای که همه سعی میکنن باهاشون ارتباط نداشته باشن اینان

داداش بزرگش چنتا زن داره و هزاران نفرو باهاشون رابطه جنسی داشته داداش دومش به زن بیوه گرفته که از شوهر قبلش ۳ تا بچه داشته و داداش کوچیکش آمریکاست 

با هراران نفر بوده چه هم سن خودش چه اونایی که سن بچشو داشتن

ینفرم باهاش رابطه جنسی داشت مجبور شد زمین بده بهش البته اون دختره هم‌ فاسد بود

حالا چند مدته افتاده دنبالم منم خانوادم خیلی حساسن بفهمن خیلی سختگیریشون بیشتر میشه

یه مزدا 3 مشکی داره و با همون مخ ملتو میزنه

من واقعا دوسش داشتم چند سال انقدر بخاطر همین حس بچگانه اذیت شدم ولی نه به خودش نه به هیچ کس دیگه ای نگفتم

نمیدونم الان چیکار کنم

حالا فاسد هم هست یا نه

ببین خانواده خیلی بی حیثیتین تو اقواممون تنها خانواده ای که همه سعی میکنن باهاشون ارتباط نداشته باشن اینان

داداش بزرگش چنتا زن داره و هزاران نفرو باهاشون رابطه جنسی داشته داداش دومش به زن بیوه گرفته که از شوهر قبلش ۳ تا بچه داشته و داداش کوچیکش آمریکاست 

با هراران نفر بوده چه هم سن خودش چه اونایی که سن بچشو داشتن

ینفرم باهاش رابطه جنسی داشت مجبور شد زمین بده بهش البته اون دختره هم‌ فاسد بود

حالا چند مدته افتاده دنبالم منم خانوادم خیلی حساسن بفهمن خیلی سختگیریشون بیشتر میشه

یه مزدا 3 مشکی داره و با همون مخ ملتو میزنه

من واقعا دوسش داشتم چند سال انقدر بخاطر همین حس بچگانه اذیت شدم ولی نه به خودش نه به هیچ کس دیگه ای نگفتم

نمیدونم الان چیکار کنم

باش ازد‌واج کن مبارک باشه گلم

😐