2777
2789

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

منم یه چند ماه پیش تو این گروهاشون بودم.. یه چند نفر هر روز میومدن میگفتن وایی حس خوبی دارم واییی من کلی لاغر شدم و از این حرفا......من تو پی وی چند تاشون رفتن ازشون چند تا سوال کردم و اینا بعد ادمین اومد گفت چرا رفتی از بقیه سوال کردی حق این کارو نداری بعد با هم دعوا کردیم و بلاک😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فقط خوردنوخواستن کم شن.

باید روزی نیم ساعت بعد یه دمنوشاورزش کرد

غذای چرب وسنگین نخورد

سر ساعت غذاهاخورده بشه

یه اصولی داره و باید انجام بدن ودمنوودمنوشاسرعتشوزیادترمیکنه.معجزه نمیکنه که

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

سلام حقیقت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت نیوشانت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com