2777
2789

از اول رو دادی من اصلا ازاول صمیمی نشدم اصلا با خانواده شوهر قاطی نشدم حتی تلفن میخوام بزنم میگم شوهرم بزنه بعد گوشیو میگیرم سنگین باشی احترامت حفظ میشه کلا ادمای سمی حتی دوست و فامیل پررو نمیشن فاصلرو باید حفظ کنی 

یا الان حاملم اول کاری ب زور میخاد من وشوهرمو سفر ببره خدا ازش نگذره

الکی این کارو میکنه زن حامله مگه میتونه مسافرت بره

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی این کارو میکنه زن حامله مگه میتونه مسافرت بره

این نیس فقط شوهرم قسط داره همش جون میکنه 

این توقع داره حقوق دو سه ماهشو ۴ روزه خرج کنیم احمق خودش دوتا خونه دوتاحقوق کلی طلا

دیشب ب شوهرم گفتم ی بار دیگ مادرت بگه حامله باشه ک هسست بریم فلان جا بهش میگم شما اگ هزینه های مارو میدین میاییم

این نیس فقط شوهرم قسط داره همش جون میکنه این توقع داره حقوق دو سه ماهشو ۴ روزه خرج کنیم احمق خودش دو ...

واقعا متاسفم براهمشون

من دوستش دارم بی آزاره ولی معتقدم همه چی به شوهر برمیگرده بدترین مادر شوهزا اگه مردت پشتت باشع موش م ...

آفرین 

حدو حدودارو زنوشوهر خودشون میتونن مشخص کنن

منم همیشه گفتم مرد پشت زن نباشه یا برعکس همه چی خراب میشه

ما کلن قطع ارتباط کردیم ..هر چی احترام میزاشتم اصلن ب ی ورش بود..جدا ازین همش دستور میداد ب شوهرم وقتی من اونجا بودم مثلن میخواست ثابت کنه ک آره پسره حرف مادرشو گوش میکنه تو پخی نیستی ..منم گفتم شوهرم بیا جدا شیم ..اینم میترسه از طلاق 

گفت غلط کردم بخدا ..خلاصه گفتم ک خودت نیتونی بری بیای 

ولی بمن کار نداشته باش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

آره میره ..البته ما دوریم خداروشکر 

ولی شوهر من کار داشته باشه میره ..گاهی هم ممکنه ۵ ماه نره

چون خودشم از خانوادش زده شده ..میدونی از وقتی داداشاش زن گرفتن و دید اینا زندگی خودشون دارن و دارن پول جم میکنن اینم عوض شد ..گاهی میزنه تو سر خودش میگه چقد خر بودم احساسی برخورد کردم و چقدر پول ب فنا دادم بخاطر این اشغالا الان ک زن گرفتن تازه انگاری ارثشون طلب دارن ازم ..

روزای سختی بود چقدر دعوا داشتیم سر خانوادش ولی گذشت 

البته مادرشم هوای پسرای دیگشو داره واس همین شوهرمم 

کلن خوشش ازشون نمیاد ..الانم گاهی مجبوری کاری چیزی داره میره دو روزه بر میگرده

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

آره میره ..البته ما دوریم خداروشکر ولی شوهر من کار داشته باشه میره ..گاهی هم ممکنه ۵ ماه نرهچون خودش ...

دقیقا مثل شوهرمنه مامانش جونشو میده برا اونا