2777
2789

داداش من ادم کم حرفیه ۱ جلسه صحبت کرد با دختره و خواسته هاشون رو گفتن

حالا نمیدونه جلسات بعدی رو چجوری باید پیش ببره

توصیه ای دارین؟

خب جلسه اول که به خواسته های اصلی و معرفی کردن خودشون گذشته 

جلسه دوم بهتره درمورد اخلاقاشون علایقشون حرف بزنن

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم باید باهم تو موقعیت های اجتماعی مختلف قرار بگیرن تا رفتار همدیگه رو توی اون موقعیت ها بسنجن. مثلا رفتار طرف با کارکنان کافه رستوران خیلی نشون دهنده شخصیتشه، یا تسلط به اعصابش موقع رانندگی، اینجور چیزا

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

از برنامه های هم واسه اینده بگن  از علاقه هاشون از طرز فکراشون از نوع نگاهشون ب ازدواج و خیلی چیزای دیگه 🥰انشالله خوشبخت شه🤩تاپیک منم تونستی بیا

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

باید دوجلسه دیگه حداقل برن برای صحبت همون جلسه اول چقد وقت حرف زدن داشتن؟! بنظرم. بیشتر صحبت کنن. درمورد اخلاقیات. اهداف. نظرات. و حتی درمورد بچه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
😁اخه ازم پرسید و منم نتونستم چیزی بهش بگم گفتم فک کن عین دوستای همجنسته عین دوست باهاش حرف بزن تا ب ...

آره دقیقا میتونه اولین سوال درباره علایق طرفش بپرسه و خود به خود بحث میاد

یه دختر خوب😂😍
اگه فرصت داری یه چن تا مورد مثال میزنی

مثلا از لحاظ مالی ببین بهم میخورن توقعاتشون از هم چطوره از لحاظ عاطفی ببینم یکی مثلا محبتشو ب زبون میاره یکی دلی دوست داره یا مثلا فرهنگشون اینا با حرف زدن با هم بدست میاد با هم حرف بزنن ببینم چیا دوس دارن علاقه های همو بشناسن تا انشالله تفاهم پیدا کنن🤩 نمیدونم واضح گفتم یا ن ولی خیلی سعی کردم واضح بگمش😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اگه فرصت داری یه چن تا مورد مثال میزنی

از اعتقادات هم بپرسن مثلا دو نفر ک یکی مذهبیه یکی قرتیه تو این فازا نیست بهم نمیان این خیلی مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کم بود ولی مرسی وقت گذاشتی😁

فدات والا به ذهنم نمیرسه بیشتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کم بود ولی مرسی وقت گذاشتی😁

تاپیک منم تونستی بیا گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40