2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=368072401]اونا جای خودش .. نکنه از اونایی؟؟!! منظورم دقیقا اون زنایین که میان دور و بر مرد تا از راه بدرش کنن& ...[/QUOT

حرف بدی نزد اون کاربر تو توهین کردی شخصیتتو نشون دادی 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

پس چرا دفاع میکنی ازشون .. اون مرد که کثیف هست ولی اون زن صد برابر نجس تره چون رو مرده کار کرده

من دفاع نکردم عزیزم 

اما باید قبول کنی شوهرت قبولشون کرده ،اونا کارشون خراب کردن زندگی بقیست ،چرا شوهرت پا بده بهشون

پس چرا دفاع میکنی ازشون .. اون مرد که کثیف هست ولی اون زن صد برابر نجس تره چون رو مرده کار کرده

مردا بی گناهن ؟ چ تفکر ترسناکی داری از کجا معلوم مرده مخ زنه رو نزده

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

اون زنه که اره درست ولی شوهرای اینجور از صدتا بدتر از دستمال توالتم کثیفترن که چششون هرز میره

درسته .. اما بعضی زنا به نیت این موضوع حسابی رو روان مردا کار میکنن .. 

اونا جای خودش .. نکنه از اونایی؟؟!! منظورم دقیقا اون زنایین که میان دور و بر مرد تا از راه بدرش کنن

یعنی چی هر کس بگه اون مرد متاهل هم  که خیانت می‌کنه یه هرزه حرومزاده بیشرفه باید بهش انگ بزنی ؟ هر جفتشون بیشرف کثیفن ، حالا چرا جبه میگیری نمی‌خوای قبول کنی اول لوون مردک کثیف مقصره ؟