2777
2789
عنوان

قصد پسره چیبود ازاین کار😐😐😐

368 بازدید | 22 پست

یه پسر بچه بود تو پیاده رو جلومو گرفت گفت برام ابمیوه بخر . رفتم تو سوپر مارکت یهو حرفشو عوض کرد گفت برای خونمون چایی گلستان بخر هی داشت به مرده چشمک میزد که زودتر بهش چاییو بده منم بهش گفتم نه نمیتونم  قیمتش زیاده چون پول زیاد همرام نبود عجله داشتم . بعد یهو گفت پس ابمیوه برا خودمو داداشم بر میدارم . حساب که کردم از مغازه اومدم بیرون دیدم جلو در ی خونه بزرگ وایستاده به نظرتون چرا اینکارو کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت رو میبرن جنس میخرن بعد میرن پس میدن پولشو میگیرن 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

این یه ترفند گداییه میان میگن خاله برام فلان چیز بخر بعد خواسته شونو هم زیاد می کنن 

این چیزایی که مردم براشون می خرن رو می برن می فروشن و پول درمیارن.

یبار بچه به مامانم گفته بود گشنمه خوراکی می خوام بعد که رفته بود تو سوپری بهش گفته بود یه بسته نخود برام بخر ازین بسته بندیای شرکتی که گرون هم هستن

مامانم براش نخریده بود بهش گفت اگه واقعا گشنته برات ساندویچ بگیرم بچه هم واقعا گشنش بوده مامانم براش فلافل گرفت گفت برداشته نشسته خوردتش🤣🫠