2777
2789
عنوان

امروز بعد سالها اومدم نی نی سایت

197 بازدید | 26 پست

از کاربری اصلی که اینجا داشتم سالها میگذره

من اینجا بهترین دوستامو پیدا کردم که ۱۰ ساله باهاشونم

بهترین اتفاقا برام افتاد و خیلی چیزا یاد گرفتم

دیشب که داشتم با یکی از دوستام که اینجا باهاش اشنا شدم صحبت میکردم بهم گف یادته ما تو نی نی سایت باهم اشنا شدیم

گفتم وای چرا یه زمانی میرفتیم تو همچین برنامه ای !

اما راستش یهو دلم تنگ شد و فکر نمیکردم انقد زود بگذره

هنوزم اینجا رونق داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چندسال پیش؟

کاربری اصلیم ماله سال ۹۳ بود فکر کنم

اونموقع خیلی صفرکیلومتر بودم و اومدم اینجا یک سوال بپرسم و موندگار شدم

هر شب میومدم اینجا و‌ناپیک میزدمو حرف میزدیم

این همه تاپیک داری چرا پس

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
باشه به روت نمیاریم همین دو روز پیش سه تا تایپک زدی

کو دو روز پیش تاپیک‌ نداره مال ۵ ماه پیشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خوش اومدی 

اره رونق داره 

مادرشوهرا هنوز بدن 

خواهر شوهرها هنوز آتیش بیار هستن 

جاری ها هنوز عفریته هستن 

کنکوری ها هنوز در حال درس خوندن هستن 

مذهبی ها هر روز صلوات میخوان 

پسرها هر روز درخواست میدن 

دخترها هنوز مورد ازدواجشونو پیدا نکردن 

کاربرها هنوز سر اینکه اینجا سایت زتونه هست مردا نباید بیان تاپیک میزنن

یه سری هم مثل من رد دادن و اینجا میچرخن 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

امروز زدم دو روز پیش کجا بود😂

تاریخ تاپیک ها رو میزنه اگه‌در جریان نیستی

خوش اومدی اره رونق داره مادرشوهرا هنوز بدن خواهر شوهرها هنوز آتیش بیار هستن جاری ها هنوز عفریته هستن ...

خیلی حال میداد😂

منم به زمانی کل زندگیم کف نی نی سایت پهن بود

گزارش روزانه میدادم